Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 5 mars 2015

Med i matchen igen

Bildresultat för back in business

Så är jag då med i matchen igen. Datorn är återställd efter 2 dygn hos TKS Datorservice. Idag kom Jenz och Per hem med min dator och installerade allt på plats så nu kan jag obehindrat blogga igen. Och göra allt annat som jag nyttjar min dator till. Bra det då det är rätt mycket som min dator får bistå mig med.

Bildresultat för teamviewer
Inget konstigt med det.
 Nästa gång min dator blir krasslig så behöver de inte komma hem till mig och hämta datorn, då de installerat TeamViewer. Då ringer jag  till TKS  och uppger mitt unika ID och lösenord. Sedan kan de  fjärrstyra min dator och laga den på distans. Teknikens under.

Kan TeamViewer vara nåt för framtida sjukvård tro? Eller bilservice, eller...............

8 kommentarer:

 1. Utan dator är jag ganska handikappad. Får många av mina räkningar direkt till internetbanken. Det är kanske det allra viktigaste, men jag gör massor med min dator, släktforskar, bloggar, söker fakta, håller kontakt med vänner osv.

  Grattis till att vara med i verkligheten igen!

  SvaraRadera
 2. Tack för det! Det känns plötsligt mycket tryggare när allt fungerar igen.

  SvaraRadera
 3. Welcome back! /Karla .

  SvaraRadera
 4. Skönt och välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Det var verkligen snabba ryck! Å det där programmet är himla kul. Har sett hur det fungerar. Dina killar tar liksom över din dator och du kan följa på skärmen vad och hur dom gör. Lite kusligt faktiskt. Lite Harry Potter över det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra från dig som varit med om fjärrstyrningen. Jag hoppas dock att det inte behövs på länge än, och f f a inte som det plägat vara på senare år, så att det händer här näst i mars nästa år.
   Harry Potter? Jo jag vet vem det är men har vare sig läst eller sett nåt om denna figur. Sån är jag.

   Radera