Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 13 april 2015

Surt

Lite surt känns det att min efterhängsna förkylning, som jag skrev om i lördags, hindrar mig från att vara med D ute i trädgården. Allra helst nu när det händer massor. Det är ju den här tiden jag så länge längtat efter, men jag får tills vidare nöja mig med att titta ut och ta nåt foto. Och sitta och drömma som jag så ofta gör.
Växthusdörren är öppen och minsann lyser det
inte grönt i några av drivbänkarna.


18 kommentarer:

 1. Snart kan även du njuta av utelivet! Å med lite tur är det grönare då och förhoppningsvis håller grönskan i sig i minst fyra månader!

  SvaraRadera
 2. Aj då, vårförkylningar är efterhängsna. Snart är det din tur att njuta av allt det fina som kommer utomhus nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den här förkylningen är av den segaste sorten, men snart är det min tur som du skriver. Längtan är en rätt bra motviktskänsla att bära på.

   Radera
 3. Hoppas det lättar inom snar framtid så du kan vara med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det hoppas jag innerligt.

   Radera
 4. Bästa sättet att bli av med en förkylning är att vila, trist men sant...
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag vilar det värsta jag kan.

   Radera
 5. Och här sitter jag och snörvlar och hostar som jag gjort sen 22 mars! Hostan vart bättre när vi var i lite varmare trakter men nu är den tillbaka och ute är det 3 grader (varmt, tack och lov) och spöregnar, så här finns ingen längtan efter att gå ut idag......Jag tycker vi borde få lite finare väder nu efter den tråkiga vintern som i alla fall vi haft här i Bohuslän. Men det kommer nog. Du får kurera dig ordentligt så att förkylningen tar stryk!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Nu tycker även jag att vi är värda sol och värme som skrämmer efterhängsna förkylningar på flykten.

  SvaraRadera
 7. Krya på dig! Jag kan förstå att det verkligen känns onödigt just nu med förkylning då det händer så mycket på er vackra gård. Steve. Jag undrar om du vill ge mig några tips att tänka på vid köp av pool. Har du lust får du gärna skriva några korta rader till mig, sodkt@hotmail.com. Jag har ju följt er och ert projekt. Ha de bra.

  SvaraRadera
 8. Tack! Jag återkommer via mail med pooltips . Jag är ingen expert men hoppas ändå ha något att bistå med. Ha de gott!

  SvaraRadera
 9. Vilket fantastiskt ställe ni har och ett otroligt vackert växthus! Allt gott till er! Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen!. Jag håller med dig i dina vänliga omdömen. Växthuset genomgår just nu en totalöversyn efter 6 år. Det ska skrapas, kittas och målas så att det är superfräscht och som nytt inför årets växthusmåltidspremiär. Den längtar jag till må du tro. Ha de gott!

   Radera
 10. Ta det lugnt och vila ett tag, så ger förkylningen sej säkert snart. Fast det är ju som med våren, man längtar och längtar och faktiskt så är den där helt plötsligt, snart är nog också förkylningen över. Krya på dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tar det så lugnt det bara går och tycker att livsandarna börjar återvända så sakteliga.

   Radera
 11. Hoppas du är bättre nu och kan njuta av våren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något bättre, men fortfarande orkeslös. Till vecka hoppas jag våga mig ut.

   Radera