Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 23 maj 2015

Hoppsan!


I  veckor har jag, och flera med mig, talat om det eländiga majvädret. Nu känner jag att jag måste hitta andra ingångar till mina blogginlägg. Att bara skriva om elände ligger inte för mig. Idag när jag från min datorplats tittar ut så möts jag av en bild som inger hopp. Hopp om en växthusmåltid med D, hopp om sol, hopp om värme, hopp om att på elmoppen glida runt i trädgården för att äntligen få titta på D:s senaste planteringsinsatser. Kort sagt, jag känner hopp om sommar. Det blev mycket hopp där. Enklast förklarar jag mitt hoppande för dig med en bild av  min hoppingivande utsikt.

Du förstår vad jag menar, eller hur?


4 kommentarer:

 1. Här i Wales skiner solen på mej denna vackra morgon. Så har ni inte fint väder idag, så kommer det imorron. Jag har blåst över det vackra till dej, men det kan var lite lång leveranstid!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du hjälpt till.

   Radera
 2. Ja, jag säger detsamma, jag har också gnällt över vädret samtidigt som jag säger att jag inte bryr mig om vad det är för väder.....det går inte riktigt ihop det där. Nu tar vi och struntar i vad det är för väder, för det är som det är ändå. Lätt att säga när det är så fint som det är idag, precis sådan himmel som du har, det har vi också!
  Grekiskt torg låter mysigt! Där kan man sitta och dricka sin ouzo i lugn och ro!
  Hej från Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Nu hoppas vi bara på ouzoväder.

   Radera