Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 4 juni 2015

Dags för nya långkörare

Bakom björkarnas täta lövverk döljer sig 
denna morgon något efterlängtat.
En uppgående sol mot en klarblå himmel.


Långkörare riskerar bli rätt tjatiga. Som mina blogginlägg under senare tid. Det mesta har bara handlat om vädret, det usla vädret. Igår beslutade jag mig för att tro på en förändring fr o m idag. Så här efter bara 2 morgontimmar så är jag stärkt i min tro.
Du som läser min blogg blir inte därför förskonad från långkörare. Nu kommer säkert en tid av inlägg från mitt trädgårdsliv, inlägg som ofta kommer att avslutas med en god måltid i växthuset. Alltså nya långkörare,  men med ett positivare anslag. Jag tycker att det känns bättre. Jag hoppas att du oxå tycker det  och fortsätter att titta in hos mig.

Gräsmattorna får en smekning av den 
uppgående solen.

Växthuset och gäststugan får samma ljuva
uppvaknande.

4 kommentarer:

 1. Å vi fick också detta efterlängtade uppvakande! Hoppas det håller i sig hela dagen för en gångs skull!
  Kör på med dina långkörare bara:-)

  SvaraRadera
 2. Hela dagen, hela helgen, hela sommaren. Jag kör på. Ha de gott!

  SvaraRadera
 3. Det är inte konstigt att vi är ganska många som pratat om vädret det sista, för det har ju slagit vissa rekord har jag förstått! Men nu gäller annat, idag har solen strålat, stormen har lagt sig en aning och jag har kunnat sitta ute i solen en stund och lyssnat på fåglarna, det är så man vill ha det. Men kanske i alla fall inte jämt, trots allt.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Nu hoppas vi att vi får vara nöjda en tid framåt. Med en rejäl dos utevistelse idag så hoppas jag sova extra gott.

  SvaraRadera