Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 3 juni 2015

Idag tror jag

Det behövs inte mycket för att glädja mig i dessa dagar.

Nej då, jag har inte genomgått någon dramatisk metamorfos. Inlägget handlar som så ofta på sistone om vädret. Ännu en innedag för mig idag. P g a det usla vädret förstås. Idag väljer jag dock att tro på prognosen för de närmsta dygnen. Blir det som förutspått så blir det nämligen grillning på fredag och äntligen en växthusmåltid igen. En sån sak kan jag bara inte tvivla på.

4 kommentarer:

 1. Hoppas också att prognosen håller sig - åtminstone att det blir soligt. Å inte bara för din skull utan för alla studenter som släpps ut de närmaste dagarna. Ja, även för min del önskar jag mig nå't bättre än vad vi har just nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas. Du som är så poppis har väl ändå gjort dig förtjänt av vackert väder.

   Radera
 2. Hoppas att ni får bättre väder snart och att det blir grillning! Vi har fantastiskt väder, men det blir ändå ingen grillning. Vi kör runt med en kolgrill, men har nu lärt oss att kolgrillar är förbjudna på nästan alla campingar i södra Europa. Gasolgrill hade varit ett betydligt smartare val... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har önskat mig grillad halloumi, grillade grönsaker och råris till fredagsmiddag.
   Ni som är rutinerade resenärer får ändå ständigt lära er nåt nytt.

   Radera