Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 2 juni 2015

En av favoriterna

Syren tillhör liksom löjtnantshjärta mina
favoriter.
Det senaste dagarna har det regnat och stormat så då håller jag mig inne. Vill jag ha trädgårdskänsla så får jag titta ut eller beundra syrenerna som D tagit in.

10 kommentarer:

 1. Syrenen är också en av mina favon. Bara doften - mmmmhhhhh:-)
  Knyckte faktiskt några kvistar i fredags och ställde på köksbordet. Synd bara att de håller sig bara i två dagar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul. Doften är ljuvlig.
   Underbart är kort.

   Radera
 2. Jag tycker också om syren, det är något visst med doften, och liljekonvalj. kanske, kanske om det kan tänkas bli väder så man törs sticka ut näsan, så kan det snart vara plockades för den vita ljuvliga blomman...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liljekonvalj, ännu en av mina favoriter. De börjar bli rätt många nu. Favoriterna är blommor som jag i samtliga fall kommer ihåg mycket väl från min barndom. De åtföljs väl av goda minnen eftersom de etsat sig fast. Det känns bra att kunna tänka så.

   Radera
 3. Syren är också bland mina favoriter.

  SvaraRadera
 4. Jag har också ett fång syrener inne, det är försommar för mig, och så en massa andra små blommor också, som liljekonvaljer, förgätmigej osv, dom är så värdefulla vid den här tiden. Fast jag undrar om det verkligen är juni, det är väldigt sen oktober här hos oss, det stormar och spöregnar och det roliga var att jag precis hörde på väderutsikterna. Där sade man att det kommer att regna! Ja, jo, jag märker det!!!
  Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl för väl att du har dina vackra blommor inne som motsäger att det är oktober.
   Jag har i a f beställt grillväder till på fredag, men först ska det visst storma och regna nåt dygn. Suck!

   Radera
 5. Idag är det soligt och fint här i Wales, så ha tålamod, det kommer snart till er!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att du har rätt. Här utlovas bättring till i morgon så nu siktar jag på en grillad måltid i växthuset på fredag. Ha de gott!

   Radera