Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 18 juni 2015

Hurvigt

Hade jag inte haft almanackan att titta i så hade jag inte tippat på att det är Midsommarafton i morgon. Hurvigt är vad det är och hurvigt ska det inte vara i Midsommartid..
Jag lovade i ett tidigare inlägg att nästa/gårdagens gräsklippning inte skulle få ett eget inlägg, men eftersom jag är extra nöjd med min klippinsats igår inför Midsommar så får det halka med några rader och bilder om denna min favoritsyssla sommartid.
Jag önskar dig, oavsett väderlek, en glädjefylld Midsommar!

Nyklippt.

Nyklippt.

Nyklippt.

 D finputsar med trimmer/röjsåg.


8 kommentarer:

 1. Tycker att din gräsklippning verkligen förtjänar några rader. Kunde ha varit fler rader med tanke på vilken bragd du höll på med natten innan;-)

  Å skitväder har vi här också. Det har regnat in sig sedan igår kväll.
  Så då är det bara att satsa på Tyskland-Sverige på lördag kväll. Eller så kan man ju kolla U21 killarna klockan 19:00 i kväll också - som uppvärmning liksom.

  Ha en fin midsommar du med!

  PS. Ja att Sverige tråcklade sig vidare... Efter denna fiaskoinsats hittills kan laget ju bra bli bättre och hjälteförklaras om det mot förväntan skulle så Tyskland. Mirakel sker ju... ibland - efter mottot: "the impossible we do right now, miracles take a little longer". DS.

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Man anpassar sig snabbt, matchstart 22.00 på lördag känns plötsligt helt normalt.
  Jag värmer oxå upp med U-21-EM. Hoppas att killarna fortsätter på den inslagna linjen från kvalet där dom så snyggt utmanövrerade favoriten Frankrike. Lite stolpe in så kan det här till slut bli en fotbollssommar att minnas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Såg matchen och måste säga att jag var IMPAD! Hoppas att Schelin & Co. kollade den - matchen alltså. Men tror (tyvärr) inte det). Vilket gäng! Hur dom "stängde" matchen efter straffmålet och utvisningen var suveränt. 1-1 kvitteringen var kanoooon. Å straffen till 2-1 - vilken kyla!. Japp, vi kanske har nå't att fira ändå. Funderar allvarligt på att kolla en resa...

   Så himla kul att ha hittat en fotbollsfreak till i "bloggosfären". Då är jag inte ensam längre:-)

   Radera
  2. En resa till Tjeckien behöver inte vara fel. God öl har dom oxå.
   Det finns det mesta i "bloggosfären"

   Radera
 3. Wow vilken gräsmatta ni har! Jag gillar inte att klippa gräs och skulle mer än gärna gräva bort lite till. Men se det får jag inte för maken.
  Ja ja vi får väl se vem som vinner den kampen.
  Muren är också väldigt fin.
  Hoppas du får en njutbar helg.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Här har vi ingen kamp om gräsmattorna. De är extra värdefulla för mig eftersom gräsklippning är den enda trädgårdssyssla jag fortfarande klarar. Vi är förvånade över hur fina gräsytorna är trots att vi inte gör annat än klipper. Men, det gläds vi bara åt förstås.
   Muren är frukten av en idé D kläckte förra sommaren. Vi är helnöjda med den. Den blev en väldigt naturlig avgränsning mot den del av tomten som vi grusbelagt. En mjuk avgränsning då muren är lite böjd. En njutbar helg till dig oxå!

   Radera
 4. Önskar trevlig midsommar! =)

  SvaraRadera