Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 28 juli 2015

Ett nytt litet projekt

Nu har D hittat ett nytt litet projekt att sätta tänderna i. Som du vet så har hon ett annat pågående projekt.   Nu har hon vid äppelträdets stam  grävt en rabatt som ska rymma en honungsros och ett antal olika sorters funkia. Honungsrosen ska sedan klättra så där 7-8 meter upp i äppelträdet. Det händer alltid nåt på Getingstorp.
D i planteringstagen.

Det blir säkert några funkior till i rabatten.


Det ska bli spännande att följa f f a honungsrosens
klättrande i äppelträdet.

8 kommentarer:

 1. Det är inte bara du som tycker det ska bli spännande att följa honungsrosens utveckling!

  SvaraRadera
 2. Låter som att det kan bli sig en fin syn med honungsrosen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tveklöst då jag aldrig sett en honungsros förut. Vad jag vet.

   Radera
 3. Bra att du la upp länkar så att jag kunde se hur blommorna ser ut. Idén med en ros som klättra uppför ett träd är ju hur cool som helst. Aldrig sett en sådan anordning heller. Vilka idéer din D har. Suveränt faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver bara gå till mig själv för att inse att jag måste länka. Här på Getingstorp får jag se mycket som jag aldrig sett förr. Ideer är det ingen brist på, dessutom realiseras dom. En spännande tillvaro m a o.

   Radera
 4. Vilken lycka att D har dig som förevigar det hela och tur att vi har dig som delar med dig till oss andra ;-) Ska bli spännande att följa honungsrosens framfart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att vi är många som kan dela med oss till varandra.

   Radera