Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 18 augusti 2015

Veckoavslutning

Ofta avslutar vi veckan med att som söndagmiddag äta en grekisk sallad i växthuset. Så blev det t ex i förrgår. Skönt att avsluta kvällen där när skymningen faller på.
Härligt med grönsaker från den egna trädgården. Nu oxå årets
första tomater.

Titta och njut. Det gör jag varje dag.

Där har vi mitt favoritmatställe.

Grekisk sallad, med D:s tzatziki, D:s bröd och
Retsina därtill.

Solen på nedgång.

Arrangemanget från i fredags blir allt vackrare.

6 kommentarer:

 1. Grekisk sallad är gott, det har vi fått här i Albanien också. Fetaost verkar väldigt poppis även här, åtminstone i södra Albanien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se där, jag skulle nog gilla Albanien oxå.

   Radera
 2. Snacka om ögongodis, å då menar jag inte bara maten! Gillar dessa stora tunnor till vänster om växthuset. De är riktigt läckra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här finns mycket att vila blicken på. Jag ser allt varje dag, men likafullt ser jag nåt nytt varje dag.-

   Radera
 3. När jag tittar på bilderna och läser dina rader kan jag inte annat än att känna det som att ni har en ganska så ljuvlig tillvaro där på Getingstorp. Verkligt fina bilder från ert veckoslut !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är en ljuvlig tillvaro, en tillvaro där även jag kan leva ett bra liv trots mina funktionshinder och de begränsningar dessa innebär. Vi har ju i allt väsentligt själva skapat miljöerna här för att passa just oss och det liv vi vill leva.

   Radera