Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 6 september 2015

Projektet i hamn

Nu är D:s rabattprojekt klart. Klart kanske jag ska akta mig för att säga för när jag minst anar det så kan någon komplettering ske. I fredags så planterade  D de växter hon köpt. Hon kallar det en basplantering vilket bara det ger öppningar för kommande kompletteringar.

Jag är imponerad över vad hon skapat. Det är ett riktigt "hästjobb" hon gjort, ett snyggt "hästjobb", och hon blev klar som planerat. När idén lanserades tidigare i somras så planerade hon nämligen att bli klar i början av september och där är vi nu. Det innebär att de växter hon planterat ges de bästa förutsättningar att etablera sig. Så spännande det blir att se vad som händer nästa vår.

Jag bjuder på några bilder av det färdiga resultatet här nedan. Jag återkommer vid något senare tillfälle med en beskrivning av vilka växter som planterats. Att skriva det här på bloggen är oxå ett bra sätt för mig själv att lära mig vad som växer i vår trädgård. Det kan bli lite tjatigt att fråga D gång på gång på gång. Bättre då att jag går tillbaka i bloggen och memorerar.6 kommentarer:

 1. Som du säger - ett hästjobb som verkligen blev snyggt! D behöver nog inte uppsöka ett gy för att få muskler om man säger så;-)

  Kan D alla blommor/växter utantill? Personligen är jag ju hopplös på flora, så jag skulle nog sätta små "lappar" brevid varje sort. Sedan kan du ju åka förbi och zooma in skyltarna bredvid varje växt med kameran;-)

  PS. Vilken bedrövlig match igår kväll. Gimme, gimme Lagerbäck säger jag bara... DS.

  SvaraRadera
 2. Så sant. D har sitt "gym" i trädgården.
  D har totalkoll på sina växter. Att sätta "lappar" vid varje växt känns inte ok. Jag jobbar hellre vidare med att lära mig.
  PS Matchen igår. Bedrövligt! Bye bye Hamrén.DS

  SvaraRadera
 3. Himmel och pannkaka så bra det kommer att bli! Det gäller att ha tålamod när det dröjer ända till våren innan det blir något resultat!

  SvaraRadera
 4. Riktigt bra jobbat! D är så duktig på att skapa. Jag är verkligen imponerad, både av hennes idéer och styrka att genomföra dem.

  SvaraRadera