Vi började helgen började med att inta gårdagens middag i växthuset. Du ser den på bild här nedan. Den smakade som alltid utsökt.
Idag är det dags för mig att påbörja årets sista gräsklippning och D kommer att ha fullt upp med att fortsätta natta trädgården.
Höstsallad med äpple, fänkål, rostade valnötter och S:t Agür. Till det grillat surdegsbröd och en utsökt Baroncello. |
Där ovan en blå himmel. Jag älskar att blicka uppåt just här. |
Regnbågen är alltid lika fascinerande |
Där ska jag klippa gräs i morgon tänkte jag nog när jag tog den här bilden. |
R
Åh vad gott det låter och ser ut! St Agur är en av våra favoriter!
SvaraRaderaJa, den är en pärla bland ostar.
RaderaSer gott ut! Jag tycker att det är vemodigt med hösten. Det tar emot att slänga de halvdöda plantorna i krukorna.. Men ack, det kommer nog nya nästa år. Ha en bra helg!
SvaraRaderaHösten är ingen höjdare, men det kommer snart en vår. Ha de gott!
RaderaÅ vilket väder vi hade idag! Helt fantastiskt. Å om du frågar mig, vilket du ju såklart gör;-) är vi väl värda dessa soliga höstdagar. Vi blev ju liksom bestulna på maj-juli, eller hur!?
SvaraRaderaBilden på växhusets tak och dess konstruktion som spegling i glaset är enormt bra! En av dina allra bästa!
Hoppas du njöt av gräsklippningen idag och kan inta ytterligare en middag i växthuset!
Visst är vi värda dessa dagar.
RaderaDu ser alltid så mycket mera i bilder än vad jag gör. Nu när du berättat ser även jag. Häftigt!
Dagens gräsklippning var en ren njutning. Du får se mera i morgon.
Det kan jag tänka mig att den middagen var god.
SvaraRaderaHA en fin söndag!
En fin söndag till dig oxå! Det ser ut att bli en riktigt fin dag.
SvaraRadera