Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 11 november 2015

Höstrabatt

Nej, inlägget handlar inte om någon tidig julrea utan om om D:s rabattprojekt från i somras. Jag tycker att rabatten gör sig väldigt fint även i höstskrud. Det är en skön känsla att  se växterna gå till vintervila  i förvissning om att så där om ett halvår så tittar dom upp igen och sprider med sin livskraft hopp, glädje och framtidstro.  En trio som det alltid är bra att få påfyllning av.

En öppning som ger hopp om ljusare tider.


Det blir spännande att se vad som spirar här till våren.

10 kommentarer:

 1. Visst är den fin i höstskrud. Alltid lika hoppfullt när första vårtecknen börjar dyka upp och det frodas i rabatterna.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är härligt att ha nåt att längta till.

   Radera
 2. Eftersom D ju verkligen ha gröna fingrar så blir det nog en suverän blomsterprakt nästa år igen! Å det roliga är att du kommer att dokumentera växterna här på bloggen:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det , för det är klart att jag återkommer med senaste rabattnytt.

   Radera
 3. Hösten är en fantastisk årstid, och den höst vi har haft i år är ju något alldeles speciellt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig, nu väntar jag på en alldeles speciell vinter oxå.

   Radera
 4. Om vädret fortsätter som nu i november så dröjer det inte länge förrän det är full vår! :)

  SvaraRadera
 5. Skönt att slippa läsa om kommande julrea redan nu och inte särskilt kul sen heller :-) Desto roligare och betydligt mer givande att följa naturens växlingar bland D.s fantastiska rabatter där ständiga förändringar sker. Förmodligen händer det en del där även under vintervilan i väntan på vårens knoppar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tids nog överfalls vi av julruschen. Jag går hellre hand i hand med naturen och dess växlingar där det händer nåt hela tiden.

   Radera