Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 12 november 2015

Fyrfotingar

Igår var Nelson och D hem till Sara och Per för att Nelson skulle få bekanta sig med nykomlingarna Elvis ( mops ) och Disa ( lhasa apso ). Ville och Sally känner Nelson sedan tidigare. Den här första träffen gick alldeles utmärkt. 

Idag kommer en annan nykomling i familjen på besök för att bekanta sig med  Nelson och Sigge. Det är Basse som hör hemma hos Marcus, Maria, Alice och Erik.

Det är bra att på detta sätt skola in alla nykomlingar så att de känner varandra och kan vara med vid framtida familjeträffar.
Nelson och Disa ( lhasa apso) ute i hundgården.

Nelson och Elvis ( mops ).

Puss på dig!

Sigge stannade förstås hemma hos mig.

Snygga morrisar, eller hur?

4 kommentarer:

 1. Skratta inte nu,, men här är det Nelson som "rules". Han har förstått det - han får ju några nya "leksaker" att umgås med. Han kommer även i framtiden vara herren på täppen. Inte minsta tvekan där inte.

  Sigge är en härlig kille. För honom är det 100-procentig njutning som gäller i alla lägen:-)

  Förresten är pussbilden härlig Nelsons "attityd" syns extra tydligt där tycker jag.

  Svar: Jag ÄR totalt oteknisk, men efter att har jobbat som layoutare i många år så kan jag faktiskt programmen jag jobbar med utantill. Å eftersom jag ofta behövde göra skärmdumpar så kan jag dessa "kommandon" också. Men om till exempel datorn strejkar så är jag totalt "dum i huvudet". Software min grej - hardware absolut inte min sak...

  SvaraRadera
 2. Visst ligger det nåt i att Nelson rules. Han fixar alla nya hundmöten. Är dom små för bjäbbiga så ställer han sig bara och tittar ner på dom. Det brukar räcka. Nån hund som är större än honom har han hittills inte träffat.
  Sigge han har helt anslutit sig till min linje.
  Det där med teknik är inte lätt. Jag brukar numera kunna lösa datorproblem som uppstår, men jag vet aldrig vad jag gjort när felet är åtgärdat.

  SvaraRadera
 3. Maria, Nelson, Sigge, Sara, Pär, Disa, Villy, Sally, Basse, Elvis, Marcus, Alice, Erik... Jisses, här var det så många namn att det går bara runt i min hjärna. Försöker mig inte på att få ihop vem som hör till var utan vilar istället blicken på dina underbara bilder ;-)
  Haha.. Sigge verkar onekligen ha en väldigt personlig och charmig utstrålning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att det kan bli lite väl rörigt med så många namn, men det blev bara så den här gången.
   Sigge är en riktigt skön kille och det bästa är att han återhämtat sig så bra efter sin allvarliga skada för c:a 3 månader sedan.

   Radera