Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 28 december 2015

Föga överraskande

Att gårdagens inlägg bara fick två kommentar var föga   överraskande. Att den ena kommentaren kom från BP var däremot inte överraskande, snarare väntat. 

Inte heller överraskande är att  trädgården nu skiftat färg, från grönt till vitt.  Den snö som nu kommit har väl kommit för att stanna kan jag anta. Vår granne har varit här och plogat och senare idag ska D ut med snöslungan för att snöröja på tomten.


Julstämningen kom något försenad.

Äppelträdet i vinterskrud.

Snart kommer skogens invånare på besök.

Fjärran från härliga sommarbad.

Nyplogat.
Osborne har verkligen hittat hem hos oss och allt fungerar jättebra. Inte heller det överraskande då alla brukar trivas på Getingstorp. Sigge och Osborne har nu förstått att de båda bor här och därför accepterat varandra. 
Husse smälter inför den blicken.

Det här har blivit Osbornes favoritleksak.
I helgen har vi haft en av Saras hundar, Ville, på besök. Tillsammans med honom och matte fick Osborne idag uppleva snö för första gången.
Koppelträning i snön.

Lite djupt för både Osborne och Ville.

Osborne får tina i mattes famn.8 kommentarer:

 1. Hahaha! Jag sa ju det - fotbollsrelaterade inlägg skrämmer bort våra läsare. Förstår inte alls varför;-) Sommaren 2016 lär vi då inte ha några följare kvar. Då kan du och jag föra en dialog via bloggen och länka till varandra;-) Just ja - 1 000 tack för länken:-)

  Hos oss snöade det också igår och idag skiner solen från en klarblå himmel. Även om jag hatar snö så måste jag medge att det är otroligt vackert att titta på... inifrån alltså.

  Absolut älskar Ozzys leksak, även om jag inte kan definiera "rasen" eller "sorten";-)

  Å sista bilden är en riktig höjdare. Så himla söt! Synd att det är ingen här som tar upp mig i famnen där jag kan tina upp. 2,8 minusgrader gör ju att jag fryser bara jag tänker på temperaturen;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir nog många klargörande matchanalyser att utbyta nästa sommar.
   Den här dagen kallar jag en vacker vinterdag.
   Osborne är både söt och klok. Ett alldeles perfekt familjetillskott.
   Minus 2,8, ni får stå ut med mycket i storstan.

   Radera
 2. Haha, jag är värdelös på att kommentera sport, jag vet. Vilket fint snöväder ni har! Vi har faktiskt oxå snö nu, även om det är ett tunt lager. Mysigt med den nye lille familjemedlemmen!

  SvaraRadera
 3. Man kan inte vara bra på allt.
  Visst är det härligt att kunna skriva " fint snöväder" i stället för "snöoväder".
  Osborne är ett litet lekfullt yrväder. Oxå en klok liten krabat har jag redan kunnat konstatera. Han har kommit väldigt bra in in familjen.

  SvaraRadera
 4. Eftersom jag varit väldigt inaktiv ett tag vad det gäller såväl eget bloggande som läsande av andras alster får jag väl försöka läsa ifatt vid något tillfälle. Och Osborn - vilken sötchock!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland behövs en bloggpaus. Sötchock låter helt rätt.

   Radera
 5. Så otroligt vackert det är när snön ligger vit och orörd och vem smälter inte för Osbornes blick på den bilden ?? Koppelträning redan och det tillsammans med snö och kyla kan nog bli lite mycket på en gång för en liten och skör valp. Desto skönare att efteråt få tina och mysa i mattes trygga famn :-)
  Hur gammal är han nu Osborne ? Har för mig att han bara skulle vara 10 veckor gammal när han flyttade in på Getingstorp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Osborne som är 10 veckor nu lär sig nåt nytt för varje dag. Snön är han inte det minsta bekymrad om, men det blir förstås korta utevistelser.

   Radera