Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 29 december 2015

Snöröjningspremiär

Vägen nerifrån postlådan hade grannen plogat redan
när jag gick upp igår morse.

Igår var det oxå dags för D:s säsongspremiär med snöslungan. Med den sköter hon all snöröjning på tomten.
D vill inte vara med på bild.

Nu blir det lättare för Osborne att ta sig fram.
Det tar sin rundliga tid att snöröja med snöslungan då det måste finnas framkomliga vägar på både fram- och baksidan av huset. Igår var det dessutom väldigt tung och packad snö att tugga sig igenom.
Vägen till gäststugan, växthuset och vedboden måste
hållas öppen.
10 kommentarer:

 1. Mycket snö blev det... Undrar hur länge den får vara kvar.

  SvaraRadera
 2. Vintern borde väl kommit för att stanna nu.

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara mycket snö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev i a f vinterlikt.

   Radera
 4. D behöver då aldrig uppsöka ett gym;-)
  Ni har fått betydligt mera snö än vi, behåll den dock;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, nåt gym behöver hon inte. Vi behåller gärna den snö vi fått, men behöver inte mera. Idag har vi en bedövande vacker vinterdag med sol och blå himmel.

   Radera
 5. Verkligen vitt hos er! Fint! Vi har oxå snö, men kanske lite mindre. Igår började vattnet i marinan frysa, men nu har de satt igång propellrarna som hindrar isbildning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där i marinan har ni har förstås lite annat än snöröjning att tänka på när vintern kommer.

   Radera
 6. Så mycket snö! Det är vackert med snö, allt blir så ljust och ser så rent och fint ut!
  Jag har lyckats komma ut på nätet och såg dina tidigare inlägg och det om sport var mycket intressant! Det är otroligt så mycket pengar som är i omlopp och så kommer det då äldre rara herrar och rör om, är det inte typiskt. Just fotboll är intressant för där finns inte många kvinnor i ledarleden.....
  Det är tråkigt att inte rå på sin dator, den är så otroligt märklig, men löser det sig inte, så äker den ut och sen får vi se vad det blir i stället......en gammal radio med radio Luxemburg, kanske, stilla kvällar vid radio med en stickning och ett trevligt samtal, kanske......Det lät ju riktigt rofyllt. Det löser sig!
  Hej svejs!

  SvaraRadera
 7. Ja, det blev en himla skillnad på ljus när allt blev snövitt. Tyvärr så förpestar pengar inte bara fotbollen utan även mycket annan idrott. Och visst är det som ruttnast där det manliga ledarskapet dominerar.
  Det här med krånglande teknik är ett gissel. Ju mera beroende man är desto tråkigare ter det sig. Hoppas att det löser sig. Ha de gott!

  SvaraRadera