Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 24 december 2015

GOD JUL!

Så här på Julaftonens morgon så är jag som brukligt sysselsatt med att fila på julklappsrimmen. Jag var klar igår kväll, men jag blir liksom aldrig riktigt nöjd så det brukar bli så här varje år.  Uppgiften  borde med åren blivit enklare eftersom julklapparnas antal minskat betydligt. Men när rimmen blir färre så ökar kvalitetskraven. Ja, mina egna krav då. Eftersom gästerna kommer vid 15-tiden så har jag dock gott om tid på mig.

D som igår lade sista handen vid de rätter som ska finnas på julbordet fixar nu de sista detaljerna med dukningen som aldrig är exakt densamma år från år. D kommer alltid på nåt nytt och det dukade bordet kommer säkert även i år att vara en fröjd att bänka sig vid.

Nelson tar som vanligt sovmorgon så han snarkar gott i sin bädd här bakom mig. Sigge däremot huserar i köket med matte för det är ju där det händer saker. I morgon kommer familjens nytillskott Osborne att landa på Getingstorp.

Jag hoppas att din jul blir som du önskar dig. Njut, ät gott och ta väl hand om varandra.


6 kommentarer:

 1. En riktigt God Jul önskar vi från husbåten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma till er. Hoppas att ni ligger lugnt i blåsten.

   Radera
 2. Önskar dig också precis den julen som du vill ha den! Å jag är impad över att du gör julklappsrim, riktigt impad alltså. Du slutar aldrig att förvåna om man säger så;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rimmen blev bra och uppskattade, liksom klapparna. Nu går klockan precis över till Juldagen, så jag säger God Fortsättning!

   Radera