Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 14 februari 2016

Alla hjärtans Dag

Min kropp har blivit allt mera  "trögstartad" på mornarna så det brukar ta nån timma innan jag fixar att gå nerför trappan. Därför serverar D numera min frukost på övervåningen vid datorn. På lördagar och söndagar äter oxå D sin frukost här uppe med mig då vi vill behålla traditionen med vår helgfrukost.
Dagen till ära  var frukosten lite extra utsmyckad.

Eftersom det är Alla Hjärtans dag så ska vi idag äta en lite "lyxigare" middag. Det blir  blomkålssoppa med hummer, citronpicklad blomkål, ärtor och brysselkål.

6 kommentarer:

 1. Vilken mysig frukost! Önskar en fin Alla hjärtans dag! Vi ska nog också försöka fixa en lite mysigare middag ;)

  SvaraRadera
 2. Oj, vad trivsamt det ser ut ! Vilken härlig frukost D fixat till :-) Har faktiskt inte tänkt så mycket på att det är Valentines Day idag men såg många hjärtan ute på stan igår. Strax ska vi åka till Malta´s travbana. Inte för att jag ska spela men behöver lite nytt bloggfoder och där brukar det gå undan ;-) Ska bil kul, molnigt ute men 18 grader så man slipper hålla i hatten ;-) Ha en fin fortsatt lyxig söndag :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken kärlekfullt upplagd frukost! Är imponerad att ni två alltid hittar lösningar och aldrig gräver ned er i problem (läste det länkade inlägget). Det borde alla göra, oavsett om man är fysiskt skadad eller inte.

  Vi lyxar också till det ikväll med fransk fisksoppa.

  Önskar D och dig en fortsatt fin Alla Hjärtans Dag. Början på dagen var ju perfekt så:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med en sån frukost kan det bara bli en bra dag .

   En gör så gött en kan som Värmlänningen säger.

   Jag hoppas att den franska fisksoppan satt som en smäck.

   Önskar er en skön avslutning på Alla Hjärtans Dag.

   Radera
 4. Det låter som riktigt trevliga frukostar och denna i synnerhet! Ser ut som en bättre hotellfrukost! En fin dag ber jag att få tillönska herrskapet! Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma tillönskar jag Er av det som nu återstår av dagen!

   Radera