Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 22 februari 2016

Bloggtorkan fortsätter

Dagens blogginlägg är numera ett naturligt inslag i min dagliga tillvaro och jag vill gärna att det fortsätter att vara så.  Av någon anledning så har jag hamnat i en seg och besvärande bloggsvacka. Vad det beror på har jag inte en susning om eftersom mina dagar för övrigt ter sig lika stillsamma och behagliga som de plägar vara. 

Eftersom min tillvaro under vinterhalvåret nästan uteslutande är inomhus så har jag något begränsade möjligheter till input av nya idéer. Men, jag kan ju alltid öppna fönstret och ta en bild. Föga intresseväckande för dig som ofta besöker min blogg eftersom du sett liknande bilder ett antal gånger tidigare. 
Snön är nästan helt borta idag.


Om knappt tre månader breder vitsipporna ut sig
bortom gärsgårn
Det här sent omsider framvärkta inlägget gör mig dock glad eftersom mina tankar tar ett rejält skutt framåt i tiden. Och så blev det ett inlägg till slut. Idag oxå.


10 kommentarer:

 1. Du kanske skulle kunna göra en sån där timelapse där man ser förändringen från fönstret vid ditt arbetsbord från dag till dag.....bloggtorka här också, men jag letar i mina arkiv. Jag håller mig inne sen två veckor och "vårdar" min luftrörskatarr, det blir alltid väldigt segt de få gånger (ta i trä, ta i trä) jag blir förkyld och då går det gärna ner i lungorna och dit vill jag inte ha det....Så jag är inte heller ute och fotograferar just nu. Dessutom finns det inget att ta bilder på.....grågrått överallt mest hela tiden. Men rätt vad det är så ändrar det sig! Vi får försöka hålla ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips! Det var en envis förkylning du råkat ut för. Skönt att veta att rätt vad det är så händer det , så det är klart att vi håller ut.

   Radera
 2. Blogg torka drabbas vi alla av och det är svårt att finna vad man ska skriva för. Jag lämnar några tips som kanske kan hjälpa till att finna nya teman, annars hoppar du över dem. Jag själv brukar tänka på olika människor, vad skulle Marina eller Steve gilla. Då brukar jag få lusten igen. Eller om en bok eller film man läst som berört en. Du är snart på G igen för det går liksom inte att sluta blogga heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips! Det där med att tänka på en viss person kanske vore nåt att testa. Just nu har jag ett läsuppehåll igen och det har varit tunt med filmer på sistone, annars är en bok eller film alltid gångbrat att skriva om.

   Radera
 3. Hahaha! Kul att se att du även idag utan hjälp av en barnmorska kunde krystvärka fram ett inlägg. Bra jobbat där!

  Å den första bilden kan jag inte minnas att jag sett förut, åtminstone inte i det "tillståndet".

  Jag skulle ju kunna föreslå att du följer ett antal utmaningar som cirkulerar på nätet, men du gillar ju inte sån't, tyvärr. För jag tror att en av det roligare teman är "Guess What" på tisdagar. Där skulle du absolut kunna vara med, då temat inte "kräver" att man befinner sig utomhus. Å då har du täckt upp tisdagar och onsdagar;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland måste man ta i lite extra.

   Så du menar att det finns bilder du aldrig sett förut. Skönt att höra.

   Tack för att du försöker täcka upp min bloggvecka!

   Radera
 4. Åhh.. här känner jag igen mig mycket väl !! När det liksom inte går att hitta på något att skriva om och bilderna man har tagit känns som om "det här är väl ingenting att visa" :-( Men det finns där, som här, där du tagit en bild på hur det ser ut nu och hur det snart kommer att se ut. Den vinkeln har jag inte sett förr och jag gillar vad jag läser och jag gillar vad jag ser, här hos dig ! Snart nog kommer inspirationen tillbaka. Det går upp och det går ner och det är en himla tur att det inte är stiltje ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl nåt som alla bloggare drabbas av, men med trevliga besökare som kommer med glada tillrop så återvänder säkert inspirationen.

   Radera
 5. Det tillhör liksom att få bloggtorka lite då och då. Du får ta det som en man - eller med jämnmod! Hihi! Inspirationen återkommer, var så säker! Bilderna i dagens inlägg gillar jag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ! Jag följer ditt råd och tar det som en man och med jämnmod

   Radera