Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 1 mars 2016

Vårtecken

Vårtecken på Getingstorp.
Det vårtecken jag tycker allra bäst om ser du på bilderna. När D första gången på året hänger ut tvätt på tork, då är det vår. I år blev det den 29 februari. Att det sedan utlovas snö senare i veckan och Vasaloppet körs på söndag struntar jag i. Hänger tvätten ute så är det vår.

Härligt med tvätt på tork ute i februari.

Så lite behövs för att göra mig glad.

8 kommentarer:

 1. Härligt! Ett riktigt trevligt vårtecken. Här börjar våren när grannen städar upp efter vintern och eldar grenar och skräp. Då pälsar vi på oss, grillar och myser. Denna dag inträffade i fredags, så nu är det vår här också.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla har vi våra speciella vårteckenm. Härligt att våren kommit till er oxå.

   Radera
 2. Jag kan känna doften av nyhängd intagen tvätt ända hit! Den friska doften finns aldrig i tvätten här, oavsett om den torkat ute eller ej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där doften är oslagbar. Jag förstår att det är omöjligt att framkalla den friska doften på dina breddgrader.

   Radera
 3. Vi kanske ska döpa om Vasaloppet till Vårloppet istället! Hahaha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, med åren har det tenderat att bli ett vårlopp, men det namnbytet är nog ett för stort ingrepp i traditionen.

   Radera
 4. Härligt med vårtecken och skönt att höra att det löste sig med bildöverföringen! Tack också för fin kommentar på vår blogg idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagar som innehåller både vårtecken och lösning av teknikproblem är särskilt välkomna. Tack själva för allt ni bjuder på!

   Radera