Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 28 april 2016

Besynnerligt (2)

Den här utmärkelsen förtjänar inte Göteborg i år.

Jag behöver nog aldrig mera ha brist på bloggfoder. Igår bjöds jag på en ny "godbit" som platsar under den här rubriken. Den  här gången från idrottens värld.

Som om det inte räckte med att matchen IFK Göteborg - Mamö fick avbrytas p g a  någon korkad åskådares beteende så kryddades tillställningen med att  en av Frölundas hockeyguldhjältar , en  korkad norrman, i ensamt majestät rusade in på planen. Han hade nämligen alltid drömt om att göra mål där. Beteendet blir inte mindre besynnerligt av att tilltaget ska ha varit ett resultat av vadslagning mellan Frölundaspelare och sponsorer.


4 kommentarer:

 1. Hörde och läste om händelserna. Även här kan jag bara sucka väldigt högt.
  Du lär nog ha bloggfoder för resten av livet, tyvärr;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tyvärr! Men, förhoppningsvis kommer det roligare fotbollsupplevelser att skriva om.

   Radera
 2. Svar: Tack Steve!!!! Du verkar vara "synkad" med mig ibland och skriver precis vad jag vill höra - eller rättare sagt - vad jag behöver...

  Tänk om vi bodde i USA. Vi kunde stämma tandläkaren för miljonbelopp. Orkar vi här? Nej, troligen inte. Men tandläkaren var iaf "smart" nog att ringa ambulans och KS och förberedde dom. Vilken j****a hjälte:-( Åsså ringde han 10 samtal till maken under tiden han hade telefonen avstängd. Å om jag får tillägga en sak - tandläkaren är norsk. Ytterligare en gång att jag tyvärr få mina fördomar bekräftade... Har liksom aldrig träffat på en norrman som hade en hjärna...
  Makens svenska tandläkare sedan 25 år tillbaka håller på att trappa ner. Så han har tagit in norrmannen och promotoar honom. F..K säger jag bara.

  Förlåt att jag fick "skrika av mig" lite här, behövde det. Synd bara att du blev offret för min frustration.

  Du kan välja själv att publicera kommentaren eller inte. Den är ju inte ett dugg relevant till titt inlägg. Grrrrrrrr.DS.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att det finns nåt som kallas tandläkarskräck.Den sällsamma behandlingen som din make utsattes utsattes för passar i a f utmärkt under rubriken för mitt inlägg för nog är det en Besynnerlig historia. Kom osökt att tänka på den gamla Norgevisan;
  Norge, Norge, det är ett ruttet land.
  Norge, Norge, ett jävla rövarband
  Norrmän, norrmän, dom fiskar dålig torsk.
  Så om du ser en slisk
  och han stinker rutten fisk
  är han utan tvivel norsk.

  Ja, norrmän är förskräckliga,
  så fula och så små.
  Med slipsar som är äckliga
  med norska blommor på.
  Dom larvar sig och sjåpar sig
  och joddlar och står i.
  Man frågar sig när man dom ser:
  hur korkad kan man bli?

  SvaraRadera