Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 12 april 2016

Galet god fisk

I söndags bjöd D"Galet god fisk". När jag googlade för att hitta ett recept att länka till så kom jag till min egen blogg. Det visade sig att D bjudit på den här rätten under namnet "Galet god fiskgryta" redan för 4 år sedan. Så bra det är med blogg. Det gör det lättare att hålla reda på sig själv.
Galet gott även denna gång.

8 kommentarer:

 1. Haha, det där med att hamna på sin egen blogg när man googlar känner jag igen ;

  SvaraRadera
 2. Det förstår jag. För mig var det i a f första gången.

  SvaraRadera
 3. Samma här, kan googla på Maltesiska fönster och hamnar på min gamla blogg. Kul men det kanske ligger nåt cookies i datorn :-) Kul att kika in här igen och maten ser galet lika god ut som alltid !

  SvaraRadera
 4. Det ser verkligen galet gott ut också! :) Kul att kunna hålla reda på sig själv via egen blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggandet är till mycken nytta.

   Radera
 5. Hahaha! Har man inget eget minne längre - eller rättare sagt ett minne som har blivit selektivt som jag brukar säga, så är det alldeles utmärkt att han en bloggdakbok. Jag vet:-)

  Nu såg den galna goda fiskgrytan 2012 inte alls ut som den du presenterade idag, men ändå;-)

  Två galet goda fiskrätter alltså - ändå;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk så det kan bli.

   D lurade mig något denna gång då det förstås inte var exakt samma rätt. Hon snitsade till det efter eget huvud och lade till bl. a. spenat denna gång. Galet gott var de i alla fall.

   Radera