Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 17 april 2016

Säkert vårtecken

Ett av de säkraste vårtecknen jag har är när jag tittar ut genom fönstret vid min datorplats och inne i skogen, på andra sidan gärsgårn, ser hur vitsipporna breder ut sig samtidigt som träden börjar grönska.
Säkert vårtecken.

Vänder jag blicken till vänster så ståtar växthuset som
juvelen i trädgården.

8 kommentarer:

 1. Gillar dina vårtecken och gillar juvelen. För visst är det en juvel ni har som ger så mycket glädje och fina stunder och den är ju faktiskt riktigt vacker där den står och smälter fint in på Getingstorp.
  Ha en riktigt skön söndag ! Här på ön har vi inte vår, känns mer som svensk sommar när den är som allra bäst :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får vänta en tid och nöja mig med vårtecken tills ni delar med er av den "svenska sommaren". Ha de gott i sommarsolens glans!

   Radera
 2. Ser vitsipporna till och med utan att förstora bilden! Å växthuset är en juvel och ser ut som en sådan också mitt bland de rödvita husen.

  PS. Här har himlen precis fått en gråtattack. Hoppas du har sol på Getingstorp. DS.

  SvaraRadera
 3. Sent omsider så bryter solen igenom denna gråa dag.

  SvaraRadera
 4. Aha, solen kom till er! Ja, den kom hit också, till slut, men det satt långt inne. Hård nordvästvind, men det har vi inte ont av, vi har berget i ryggen, men det är kallt. Den är seg våren, men vad gör egentligen det, man hinner ju liksom med.
  Din vy från datorplatsen är fenomenalt fin!
  Hej och hå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Berget i ryggen låter tryggt. Ja, visst hinner man med.
   Hej och hå!

   Radera
 5. Svar
  1. Välkommen! Ja, det hemmabygget är vi nöjda med.

   Radera