Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 3 april 2016

Vårtecken

Tussilago, ett säkert vårtecken.
När D tagit "vintermössan" ( tegelpannorna) av 
tegelmuren, då är det vår.

8 kommentarer:

 1. Wow - dags att gå ut och leta vårteckan alltså!

  SvaraRadera
 2. Jajamänsan! Men då vill jag oxå ha sol.

  SvaraRadera
 3. Så, då har ni vår. Vi har ju krokusarna och igår såg jag några violer men annars vill det sig inte riktigt med våren här. Det är 5 grader varmt dag ut och dag in, rått och kallt, det vill sig inte riktigt. Men vänta bara!
  hej hej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte vår så att jag vill ut, men ändå vår på gång. Idag har jag sett ett av de allra bästa vårtecknen, mera om det i morgon.

   Radera
 4. Härliga vårtecken! Här har iläggningen av båtar börjat, och det är också ett säkert vårtecken. Idag har allt möjligt åkt förbi oss: segelbåtar, motorbåtar, gummibåtar, en vattenskoter och människor på stand up paddle boarding (med torrdräkt). Säkra vårtecken! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Era vårtecken är onekligen speciella.

   Radera
 5. Då bestämmer vi det;-) Men precis som du vill jag ha sol också. Vi får väl trösta oss med att det åtminstone inte råder minusgrader;-)
  Å ett vårtecken till är ju att Allsvenskan började igår:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du packade väl ner lite sol när ni åkte kan jag tro.
   Å visst är Allsvenskan ett säkert vårtecken. Jag är ju Norrlänning så du förstår väl att Hammarby - Östersund känns extra kittlande.
   Hoppas att ni snabbt kan anpassa er till levernet här hemma.

   Radera