När du ser bilden här nedan så ser det kanske ut som att det är ett barn som lekt med maten, men det är det inte. Det är D som låtit sin kreativa sida få fria händer på tallriken. Jag skulle inte kommit på att designa maträtten så. Men så är D och jag oxå olika.
Chevrefylld ravioli med rödbetspuré och brynt smör. Serveras med rostade pinjenötter, rucola och parmesan. |
Ögonen ska ju också få äta brukar jag säga! Å det tänker nog D också. Sedan kan man ju utforma "matkonstverken" på olika sätt och varierar sig. Bara man får ett positivt synintryck när man tittar på tallriken så... Det äär ju ungefär samma sak med "riktig" konst - exempelvis tavlor.
SvaraRaderaKonst som konst m a o.
RaderaÅh jag älskar chevre så det låter gott! Peter vägrar däremot ruccola (som jag tror att det är?) eftersom han menar att han får ont i magen av det...
SvaraRaderaDet var got, jag lovar.
RaderaRucola, som jag först såg som ett ogräs när jag upptäckte det i Grekland för 40 år sedan har i a f ingen negativ inverkan på mig.
Låter väldigt gott!
SvaraRaderaVälkommen åter! Det var supergott.
Radera