Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 28 maj 2016

Aldrig tråkigtSom du trogne läsare vet så lever jag mitt liv uteslutande här på Getingstorp. Trots det så tycker jag aldrig att tillvaron blir tråkig. Även om jag ser samma saker varje dag så ser jag ändå ständigt något nytt. 

När jag idag gick in i D:s dressingroom så fastnade jag för vad jag såg i ett av de små gavelfönstren (bilden nedan). Något jag inte tidigare sett. Något nytt, något vackert. Härliga kontraster mellan den mjukt rundade glaspjäsen Make Up Hotlips Raspberry (bröllopsdagsgåva till D), det karga vasinnehållet och grönskan och potatislandet där ute.6 kommentarer:

 1. Så jättefint ! Ofta är det de små detaljerna som gör det :-)

  SvaraRadera
 2. Det är en otroligt vacker och stämningsfull bild som du dessutom har komponerat alldeles utmärkt! Å att du inte sett den vyn förut kan ju iofs bero på att du inte befinner dig i D:s dressingroom alltför ofta;-)

  Gillar förresten läpparna och vasen skarpt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Arrangemanget var ju klart så jag behövde bara trycka på knappen.
   Riktigt, jag är inte så ofta i D:s dressingroom.
   Vi har likartad smak då.

   Radera
 3. Ditt inlägg är en sådan känslosam blandning, egentligen. Eller så borde jag inte ha druckit det sista halvglaset med vin... :D

  Jag väljer dock att bortse från vinets påverkan. Och att du väljer att kunna se det vackra och njutningsfulla i ert liv. Jag önskar fler kunde göra det, att människan lärde sig fokusera på det som finns omkring en och som faktiskt betyder något. Att en vacker gåva blir än vackrare mot det som ges utanför, det omkring er.

  Ha en trevlig lördagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan bli känslosam även utan vin, men visst kan nåt glas vin underlätta om man säger så.

   Jag är glad att jag har begåvats med förmågan att se det vackra och njutningsfulla i tillvaron. En förmåga som jag fått anledning att plocka fram många gånger under de senaste 15 åren för att stå emot när det dystra och jobbiga "knackat på dörren".

   Vi hade en jättetrevlig lördagkväll med familjen och kunde t o m avnjuta festmåltiden i växthuset.

   Radera