Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 22 maj 2016

Lånade bilder

I veckan var D:s kompis E på sitt årligen återkommande majbesök hos oss. Då cyklar hon från Örebro. Hon är en hängiven fotograf så jag brukar alltid be att få några av de bilder hon tar vid besöket.
"De Blå bergen" långt där borta.

Maskros.

Sigge.

Sigge.


Jordkällaren.


10 kommentarer:

 1. Trevligt med besök, så där! Och fina bilder. Är det cykelavstånd till Örebro, alltså, eller är det ett spänstfenomen....!!!
  hej då för idag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är cykelavstånd, 18 km, och bra cykelvägar.
   Jag tror att sommaren är på ingående.
   Ha de gott!

   Radera
 2. Åh, en sådan där härlig jordkällare. En sådan fanns hos min mormor och morfar och jag kan fortfarande känna doften när man gick in där för att hämta potatis i bingen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jordkällaren minner även mig om min barndoms tider. Den är ett av alla guldkorn här på Getingstorp.

   Radera
 3. Alltid bra med fotoleverantörer. Hade en sådan på mitt jobb och han blev alltid sååååå glad när jag bad om bilder för att lägga upp på bloggen.

  Du valde vackra motiv, speciellt vyn med de Blå bergen. Men bäst av allt gillar jag Sigge. Hans min i första bilden säger mera än tusen ord. Å i andra bilden verkar han har spanat in nå't ätbart.

  En bild av jordkällaren har jag ju alltid önskat mig. Nu fick jag en närbild. Återstår "bara" ett foto hur det ser ut inuti;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggandet underlättas av fotoleverantörer.
   Sigge är bara bäst.
   Självklart ska du få inifrånbilder från jordkällaren. Det har jag ju lovat.

   Radera
 4. Fantastiskt fina bilder! Särskilt de på Sigge!

  SvaraRadera
 5. Den första Sigge-bilden var verkigen jättebra! Den på nr 2 ser han ut som att "Va ere?! Stör mig inte!"

  Jordkällare är bra, när vi bodde i hus fudnerade jag månger på att skaffa det men vi hade ett bra skafferi i källaren så det var inte så nödvändigt egentligen. Ville mest ha en men så tänkte jag spinldar och annat som brukar trivas och så blev jag rätt nöjd med mitt skafferi i källaren ändå. :D

  SvaraRadera
 6. Sigge gör sig bra på bild.
  Jordkällaren är guld värd.

  SvaraRadera