Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 1 maj 2016

Sköna maj, Välkommen!


Nu när helgen lider mot sitt slut så strålar solen där ute. Så dags nu. Vår gode vän J gör mig sällskap i helgen då D är på trädgårdsresa till Italien. Vi spelade som vanligt V75 igår. Ingen fullträff men ändå pengarna tillbaka. Dessutom blev det förstås sill med tillbehör som ju hör Valborg till. En helt ok Valborgsmässohelg tycker jag.
Capri, där var D igår. Inte helt fel.

4 kommentarer:

 1. Det låter ju hur trevligt som helst, sill med nubbe, en god vän och lite spänning med V75 och inte minst, den riktiga vårmånaden är äntligen här !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns riktigt bra.

   Radera
 2. Så du är gräsänkling! Hoppas du njuter för fullt även om jag vet att du älskar d;-)

  En kollega till mig gjorde en likande resa till Italien för två år sedan. Å hon är fortfarande lyrisk över en. Å hon fick - konstigt nog - mest inspiration vad gäller maten/maträtter.

  Ja du - njut av tillvaron med bästisen. Sill och nubbe samt V75 låter som en perfekt början på en lång weekend utan frugan;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. D har oxå uttryckt sig i lyriska ordalag om resan. Jag ser fram emot nya spännande maträtter. Men allra mest emot att D är hemma igen.

   Radera