Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 20 juli 2016

När tillfälle ges

Nu ser vi till att ta vara på de vackra dagar som väderleksprognosen utlovar för resten av veckan. Något som bl. a. innebär att måltiderna intas utomhus på något av mina favorithak.

Sedan i morse känner jag mig dock riktigt risig, yrsel och balansproblem, så att  inget lockar. Det kan nog bli bloggpaus nu. Sjukvårdsrådgivningen nästa.
Kaktusdahlian vid trappan är maffig.

D har dukat till lunch.

Sigge är som alltid med.

Någonstans i närheten.

9 kommentarer:

 1. Aj då, det låter inte ett dugg roligt att du känner dig så risig. Hoppas verkligen att det går över lika snabbt som för några dagar sedan. Det vore ju hemskt om du missade besöken på ditt favo hak på grund av sjukdom. Håller verkligen tummarna att du kryar på dig fort!

  SvaraRadera
 2. Ta det lugnt och krya på dej!

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att du känner dig bättre snart!!!

  SvaraRadera
 4. Nej men det där lät inte bra alls och inte roligt att läsa. Hoppas innerligt att det inte är något allvarligt, att du snart mår bra igen och att du verkligen kan njuta av den kommande helgen nu när sommaren visar sig från sin bästa sida. Håller mina tummar och tår hårt medan jag tittar på de fina bilderna från er idylliska verklighet och sänder en värmande tanke till dig och D.

  SvaraRadera
 5. Vet att du hade aviserat en bloggpaus, men jag är ändå ganska orolig om jag ska vara ärlig. Hoppas innerligt att du mår okej och att inget allvarligt har inträffat För säkerhets skull ger jag dig en syrkekram...

  SvaraRadera
 6. Hoppas allt är som det ska Steve. Tänker på dig och saknar dina fina inlägg.

  SvaraRadera
 7. Så vackert ni har det! Njut!
  Hoppas du kryar på dej!

  SvaraRadera
 8. Jag säger som övriga. Jag hoppas verkligen att du mår bättre och att du bara tar en välbehövlig paus. Lite orolig är även jag. Stor kryapådig kram!

  SvaraRadera
 9. Det här var inga bra nyheter. För jag misstänker att bloggpausen är högst ofrivillig. Håller tummarna för att det inte är allvarligt, men du gör mig orolig.
  Krya på dig snart!
  /Anette

  SvaraRadera