Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 27 augusti 2016

Kramgott

Bildresultat för dansande par
De va tider de.

Tittade i kväll på programmet "Tack för dansen" på TV4. Ett program som handlade om dansbandet Vikingarna. Riktigt mysigt tycker jag då det väckte en hel del gamla minnen till liv. Jag har inte varit någon ivrig dansbanebesökare genom åren, men jag  får en go känsla i kroppen när jag hör de gamla sköna låtarna. Hade jag bara kunnat så skulle jag bjudit upp D till nån gammal goding, t ex "leende guldbruna ögon". Även fast D:s ögon är klarblå.

2 kommentarer:

 1. Alltså... Tror att det är bara två gånger sedan jag börjat följa din blogg att jag "sagt ifrån". Det gällde quorne och rötbetor om jag inte minns fel. Du får gärna rätta mig här, minnet är inte min starkaste sida. Men nu är jag rädd att jag måste "säga ifrån" en tredje gång. Vikingarna ger mig ståpäls fast tvärtom om du förstår vad jag menar;-)

  Gillade ditt musikval under intervjun om ADHD på P4 betydligt bättre om man säger så. Men du - tur är väl att vi alla är olika, eller hur!!!?

  SvaraRadera
 2. Quprn, rödbetor och Vikingarna, vilken mix. Jag är väl ingen fan av Vikingarna, men jag gillar en del gamla låtar. Ff a för att dom ofta är förknippade med härliga minnen.

  Mitt usikval i radiointervjun är tveklöst mera jag om man säger så.
  Som väl är så både är och får vi vara olika.

  SvaraRadera