Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 16 augusti 2016

Trädgårdens blommor


Blommor i trädgården är förstås vackra att titta på. Minst lika vackra är dom när D tagit in några fång och gjort fräscha buketter som hon placerat på olika platser i huset.
På köksbordet.

I hallen.

 
I Sinnesrorummet.
                             

Även på toaletten är det trevligt med 
blommor.10 kommentarer:

 1. Blommor förgyller verkligen speciellt när buketterna är så här vackra. Vad fint ni bor, ser så ombonat och hemtrevligt ut och nu på sommaren har ni dessutom den vackra trädgården och växthuset att vara i. Ha en fin fortsatt vecka i ert lilla paradis här på jorden. Ja, jag vet, det är inte alltid guld och gröna skogar varken där eller här men att kunna ta tillvara på det lilla i tillvaron betyder väldigt mycket :-)

  SvaraRadera
 2. Tack för berömmande ord och vänlig hälsning!
  Att ha ett eget litet paradis är extra mycket värt de där dagarna som inte kan sorteras in i facket "guld och gröna skogar".
  Ha de så gott på er ö där ute i Medelhavet!

  SvaraRadera
 3. Fint med blommor! Vi har INTE gröna fingrar, så vi kan inte ha blommor hemma, men vi har en aloe vera som inte har dött (än)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aloe låter som ett rätt säkert kort när man inte har "gröna fingrar".

   Radera
 4. Finns det något som D inte är bra på? Hon är ju proffs på allt! Underbara buketter av blommor som växer hos er! Läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, hon är bra på allt tycker jag. Visst är det nåt extra att kunna njuta av egenodlat, av vad sort det vara må.

   Radera
 5. Det jag reagerar mest på är blommorna på toan. Jag menar just det stället ska väl vara "inbjudande". Ja inte att man vill sitta där i timmar med DN eller DI i näven, men bara doften av blommor... Äsch, jag ger mig. Annars blir det en lång utläggning;-)

  PS1. Även vår gästtoa är utsmyckat. Tyvärr finns det ingen plats i vårt "stora" badrum för blommor eller annan utsmyckning. DS1.

  PS2. Är stolt över dig och ditt skutt i tipset:-) Vilken match - eller rättare sagt vilken straffsparksläggning... DS2.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toan är ju ett rum som besöks av många så den är det viktigt att inte glömma bort när hemmet "utsmyckas".

   Ja, har haft lite flyt på tipset på sistone. Om bronsmatchen slutar 1-1 och Sverige vinner finalen med 2-1 så kan det kanske bli en pallplats. Grym insats av Sverige igår.

   Radera
 6. Åh, så fräscht det ser ut med nya fina blommor på olika platser i hemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med blommor som lyser upp.

   Radera