Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 13 september 2016

Magiska kvällar

Magisk kväll.

Den senaste tiden har vi njutit av ljuvliga kvällar här på Getingstorp. Att först äta middag ute och sedan bara sitta och invänta kvällsmörkret låter kanske inte så upphetsande. Men, de kvällar vi upplevt  den senaste tiden har varit magiska. Kvällar som egentligen måste upplevas på plats. Att så här i skrift och med en bild försöka göra upplevelsen rättvisa är ogörligt, men jag försöker ändå. Du har antagligen upplevt nåt liknande där du bor så du förstår nog vad jag menar.

6 kommentarer:

 1. Härligt! Vi har också superfina kvällar just nu! Önskar att jag hade lite mer tid att njuta av dem... ;) (Ibland går det bra)

  SvaraRadera
 2. Tiden ska ju räcka till så mycket.

  SvaraRadera
 3. Det är ju jättemysigt att bara kunna få vara! Och det är ju så viktigt att kunna få njuta av stunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk så lite som krävs egentligen för att njuta av stunden.

   Radera
 4. Förstår precis vad du menar! Å det bästa med att vara panschis är ju att man kan njuta av kvällarna precis hur länge man vill. Det är ju liksom ingen väckerklocka som säger att man måste kliva upp på en viss tid - om man inte gör det frivilligt förstås.
  Japp, kvällarna har varit och fortfarande är magiska. De ska vi "spela upp" när vintern väl kommer. Vilka minnen:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir härligt att ha i minnesbanken.

   Radera