Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 8 september 2016

När bloggande blir tråkigt

Egentligen tycker jag att det bara är roligt med mitt bloggande, men inte när bloggen börjar "leva sitt eget liv", bortom min kontroll. Det började med att ett inlägg bara försvann häromdagen och senare dök upp inlagt en vecka tidigare?? Så har det därefter fortsatt med diverse störningar. Den senaste är att funktionen "Besökare från" bara försvunnit. Så här håller det på hela tiden, plötsliga förändringar utan min medverkan. 

Jag är inget tekniskt snille så jag brukar tillämpa "väntautmetoden". Det betyder att bloggen och jag lämnar varandra ifred några dagar och när vi återupptar bekantskapen så brukar allt fungera som förr. Nu är det dags att se om metoden fungerar framgångsrikt även denna gång. Reflektionspaus m a o. 
På återseende!

8 kommentarer:

 1. Oj, tekniken lever sitt eget liv även hos dig! Frustrerande, men det får ta sin tid! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver i a f inte känna mig ensam förstår jag.

   Radera
 2. Du behöver verkligen inte änna dig ensam. Har läst fler som har problem, bland annat med uppdatering av deras blogglistor. Här litar jag aldrig på blogspot utan "betar av" min blogglista från topp till tå och klickar även på bloggar som visar att de inte uppdaterats på ett par dagar. De flesta är uppdaterade. Synd med bloggpaus från din sida. Gillar du dina inlägg så mycket, men jag förstår dig.

  Å eftersom du inte kommer att ha nå't att göra då när du går upp "mitt i natten" så kan du ju kolla de här länkarna som jag plockat fram åt dig;-)

  http://www.isitdownrightnow.com/blogger.com.html

  https://productforums.google.com/forum/#!topicsearchin/blogger/category$3Asomething-is-broken%7Csort:relevance%7Cspell:false

  Å om du inte orkar med det kan du ju alltid fylla Paralympics;-)

  SvaraRadera
 3. Tack för dina länkar. Får titta närmare på dessa och se om de kan vara till hjälp. Även om jag tycker mig kunna engelska alldeles utmärkt så skulle jag gärna se ett "hjälpforum" på svenska.

  Nåt Paralympics blir det inte för mig. Min OS-kvot fylldes under det OS som passerat. För övrigt en ganska slätstruken tillställning enligt mitt förmenande
  Nåt vettigt kan jag säkert använda överbliven bloggtid till.

  SvaraRadera
 4. Tekniska prylar ska bara fungera!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad ska man annars ha dom till.

   Radera
 5. Hoppas din "väntautmetod" hjälper men är det något tekniskt problem så kanske det behövs något mer än att "bara" vänta på att det ska lösa sig av sig själv. Beate är verkligen en riktig pärla, fattar inte hur hon hinner med att vara hos oss alla, men det gör hon, hon tar sig tid vilket jag och säkerligen du är väldigt tacksamma och glada över här i bloggvärlden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När kunnandet inte räcker till så får man ta till de udda metoderna.
   Jag håller med dig, Beate är en pärla här i bloggvärlden.

   Radera