Vad det blev? Jo, slutligen kom rätten att innehålla vitlöksdoftande räkor, tagliatelli, basilika, paprika, sockerärtor, färsk chili, trädgårdens nyplockade sallad, parmesan och vitlöksbröd. Efter det så var det bara att njuta av en skön inledning på helgen. Som för övrigt inletts med att D tidigare på dagen skjutsat mig till mitt månatliga frisörbesök. Då blev det oxå en sväng förbi Berga gård för inköp av ägg och honung så dagens helgfrukost blev extra njutbar med purfärska ägg och honung i teet.
Jättegod fredagsmiddag. |
Oj vad gott det låter! Önskar en fin helg!
SvaraRaderaGott och så härligt att fortfarande kunna hämta ingredienser direkt från trädgården..
RaderaEn fin helg till er oxå! Utan krämpor hoppas jag.
Nam, nam!!! Låter jättegott!
SvaraRaderaHa en bra helg!
Det smakade nam, nam!!
RaderaEn bra helg till dig oxå!
Pasta är aldrig fel. Det är egentligen bara fantasin som kan sätta gränser där. Å er fredagsmiddag ser jättegod ut. Kan nästan känna doften där:-)
SvaraRaderaDin utflykt igår förklarar bloggskolket;-)
Doftblogg vore inte så tokigt. Men, med on och off-funktion för säkerhets skull.
RaderaJa, frisörbesöket gick före bloggandet igår.
Ja, mycket kan man göra med pasta! Köpte några kilo köttfärs i går som ska in i frysen. Köttfärssås tänkte jag på en del av det men funderar på att göra lasagne istället.
SvaraRaderaMmmmm räkor! Ishavsräkor! En sak som jag saknar från Sverige trots det enorma utbudet här. Familjen i Sverige tänker med saknad på fiskdiskarna i Spanien med alla skaldjur. Fst jag tror att det finns "vanliga" räkor på Ikea, faktiskt.
Ja, vad finns inte på IKEA?
RaderaKvalité?
RaderaFörlåt, kunde inte låta bli...
Jag förstår och instämmer till fullo.
RaderaLåter gott! Jag älskar faktiskt pasta och man kan variera den enkelt. Jag tycker det blir mer sällsynt att man ser någon sälja honung idag.
SvaraRaderaI våra trakter finns det rätt många biodlare / honungsförsäljare.
RaderaDen pastarätten låter gudomlig så jag lånar receptet och överraskar min käre make :-)
SvaraRaderaVäl bekomme! Det känns bra att ha bidragit till en Maltamåltid.
SvaraRadera