Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 4 november 2016

En frostnupen morgon

Trots att min kropp fortfarande är bångstyrig och tidvis skriker av smärta så kan jag känna mig rätt väl till mods en grå novembermorgon som denna.
En av de bloggar jag med stor behållning läser är FREEDOMTRAVEL och dagens inlägg där fick mig att för en stund glömma smärta och elände. Sett i ett lite större perspektiv så är nån veckas smärta högst uthärdlig.
När jag sedan tittar ut och ser en frostnupen morgon här på Getingstorp så känns det ännu bättre.
Efter en intensiv och innehållsrik vecka (det mesta har jag inte skrivit om) så ser jag som grädde på moset fram emot en myshelg med D och killarna (Nelson, Osborne och Sigge). Vad mera kan jag begära?
En hel del frostnupet i den bilden.

8 kommentarer:

 1. Läste Peters inlägg och din kommentar. Läste de andra kommentarerna också lite snabbt, men du har ett sätt att "bemöta" Peters "Happy Fridays" som jag gillar skarpt. Man lär ju också känna dig lite bättre genom dina kommentarer där.

  Det finns alltid några som har det värre än man själv, brukade min mamma säga. Stämmer till viss mån. Även om jag inte riktigt vill jämföra ditt liv med Peters. Precis som du har jag då levt världens tråkigaste Svensson-liv, även om jag aldrig känt det så. Men jag är glad att jag inte blev blåst på en halv miljoner kronor bland annat...

  Önskar dig, D och killarna en riktigt skön myshelg. Önskar dig också betydligt mindre smärta!

  PS. Intensiv och innehållsvecka!!?? Det där är förhoppningsvis en "teaser" och du har samlat på dig lite bloggfoder;-) DS.

  SvaraRadera
 2. Vi lever våra liv som vi vill, eller kanske rättare sagt som livet självt väljer att leva det åt oss för det blir ju inte alltid som vi vill. Men, bra kan det bli ändå.

  En skön myshelg till er oxå där i vintriga Täby.

  En "teaser"? Det får stanna därvid i så fall. Men, jag återkommer med nåt annat förhoppningsvis intresseväckande.

  SvaraRadera
 3. Ibland kan det nog hjälpa att tänka på att det faktiskt finns de som har/har haft det värre. Fast i ditt fall kan det nog inte vara så lätt med tanke på vad du har gått igenom och nu går igenom. Har inte läst Peter´s inlägg men ska göra det nu. Önskar dig innerligt en smärtfri och fin helg tillsammans med dina fyrfotingar och D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Peters inlägg är absolut läsvärt så jag rekommenderar dig att läsa det.
   Här har vi nu en skön fredagskväll tillsammans.
   Ha en skön helg där nere på ön!

   Radera
 4. Jag har läst och kan bara hålla med om att mycket beror på ur vilket perspektiv man ser saker och ting. Önskar dig och de dina (såväl två- som fyrbenta) en bra helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Detsamma till dig och de dina.

   Radera
 5. TACK för länk till oss och verkligen roligt att höra att du uppskattade inlägget! Det värmer. Hoppas på snar bättring!

  SvaraRadera
 6. Väl bekomme!
  Tack, jag känner mig liiite bättre.

  SvaraRadera