Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 2 november 2016

Självbekräftelse

Bildresultat för självbekräftelse
Ibland måste man ju bara intala sig....

Jag skriver ett inlägg mest för att avge ett livstecken och bekräfta för mig själv att tillvaron inte är så eländig som jag känner mig. Även om det smärtar som fan och det känns segt och tungt så är tillvaron trots allt inte nattsvart. Här finns så mycket att glädjas över. 
Jag nöjer mig med detta konstaterande idag så hoppas jag att jag har nåt mera hoppfullt att skriva om i morgon.

PS Då det blir svårt med sömn just nu så är det en gåva att TV bjuder på nåt för mig sevärt. Bra då med Champions League tisdag - onsdag denna vecka. Igår såg jag Manchester City radera ut Barcelona med 3-1. En av de bästa matcher jag sett på länge. Ikväll riktar jag huvudintresset mot Köpenhamn - Leicester. Leicester har ju börjat bättre i Champions League än i Premiere League denna säsong och nordiska lag i dessa sammanhang är alltid intressanta att följa.

10 kommentarer:

 1. Tack för livstecknet! Bra att "you look on the bright side of life". Det är så skönt att känna att du alltid är optimistisk och försöker se det positiva i tillvaron. Å det trots att du har så ont. Fler borde ta efter! Men om du känner för att klaga lite eller tycker synd om dig själv, så är bloggen ett perfekt forum för det med;-)

  Å här kommer nå't positivt från mig till dig. Du kunde inte ha tajmat din skada bättre. Vädret idag var det sämsta jag upplevt på bra mycket länge, å du hade inte velat vistas i det kan jag lova. Klart - bäst hade ju varit om du inte hade snubblat, men hellre nu än under gräsklipparsäsongen. Visst var det ett positivt tänk från min sida;-)

  Såg inte Man C tvåla till Barcelona, men läste om efterspelet. Vissa personer är urusla och extremt omogna förlorare. Ska också kika på Köpenhamn-Leicester.

  Krya på dig kram från Täby!

  SvaraRadera
 2. Förlåt att jag låter rå men jag tänkte precis på "Always look on the bright side of life" med Monty Python. En riktig klassiker. Man kanske borde se den filmen igen, var länge sedan nu ...
  https://www.youtube.com/watch?v=SJUhlRoBL8M

  Livstecken är dessutom alltid trevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rå? Rätt kul råhet då. En tröst är det förstås att inte vara korsfäst. Då hade det nog inte blivit mycket till livstecken.

   Radera
  2. Haha, vad skönt att du tog det på rätt sätt! det är väl så att man emellanåt behöver skratta också.

   Radera
  3. Vid tillfällen som nu är ett skratt extra mycket värt så den "råheten" satt fint.

   Radera
 3. Tack för kryapåmigkram från Täby!
  Det där med att klaga ligger inte riktigt för mig. Jag vill inte bli fångad/placerad i "sjukdomsfällan". Där ville många sätta mig efter min stroke, men jag vägrade så klart.
  Precis kick off i matchen nu så nu avslutar jag. Nu njuter Sigge och jag av en fotbollskväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg större delen av första halvlek. Helt ok. FCK var det bättre laget, men skärpan framför mål påminde en aning om den det svenska landslaget brukar visa upp...

   Har du förresten tänkt på hur "verbal" Lars Lagerbäck har blivit. Imponerande! Hans uppdrag i Island måste ha gjort underverk i dubbel bemärkelse - minst:-)

   Hoppas att du och Sigge njuter för fullt. Jag får njuta ensam - som alltid när det gäller fotboll;-)

   Radera
  2. Oförmågan att sätta bollen i nät är alltför utbredd här uppe i norr.

   Visst har Lagerbäck utvecklats, som vi förhoppningsvis alla gör med åren. Framgång för ofta nåt positivt med sig så han har nog Island att tacka för mycket.

   Sigge knoppade in ganska snart, men han är ändå alltid ett mysigt sällskap.

   Radera
 4. Ibland är det tur att det finns "dumburkar" ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja minsann. Och att det visas fotboll där.

   Radera