Vi kommer säkert att testa detta igen i framtiden och f f a under vinterhalvåret. Under sommarhalvåret är vi till stor del självförsörjande genom våra egna trädgårdsodlingar. Dock är detta system oxå bra om du vill få möjlighet att testa nåt nytt, t ex prova hur det är att äta vegetariskt, och förstås om du upplever att din tid inte riktigt räcker till.
Det blev ingen dramatisk övergång när vi igår gick över till vår "vanliga" mat. Igår blev det gambas pil - pil med limesås och ris.
Ett exempel: Grönsakswok med glasnudlar och cashewhummus. |
Vackert att titta på oxå. |
Veckans tulpaner. |
Enkel och god fredagmiddag. |
Tulpaner på bordet så klart. |
Utan TV så blev det en skön kväll i Sinnesrorummet. |
Kan inte låta bli att skratta här. Jag menar först lägger jag upp ett matinlägg ifår, åsså gör du ett idag. Eftersom ni är vegetarianer och vi äter "vanligt" mat, tycker vi ju om helt olika saker. Du tyckte att "fröjden för ögat" - oxfilén var ugly, ungefär som jag dömde ut quorne och rödbetorna. Vilken tur att vi alla är olika.
SvaraRaderaMen en sak som jag verkligen går igång på är gambas:-)
Ja, vilken tur att vi alla är olika. Hur skulle världen annars se ut?
RaderaDet ser jättegott ut, båda måltiderna!
SvaraRaderaEtt eget sinnesrum, inte illa...
Ja, och kassen var en positiv överraskning.
RaderaEget Sinnesrorum är bra att ha när tankar ska samlas och sorteras.
Så långt har jag bara hört positiva omdömen de som provat matkassar så en dag kanske det blir till att prova.
SvaraRaderaJa, gör ett försök ! Finns nåt sånt i Singapore?
RaderaVi hade Middagsfrids matkasse länge, men det är svårt att alltid passa när den kommer. Vi var mycket nöjda med den! Jag antar att det är bra kvalité på dom flesta matkassar! Roligt med nya recept och färdigplanerat från start! :)
SvaraRaderaJa, det här var en positiv överraskning.
RaderaKul att ni gillade matkassen! Vi säger hela tiden att vi ska börja laga mer vegetariskt (inte bli vegetarianer, men laga vegetariskt ibland) men det är så mycket som händer hela tiden så när vi väl är i mataffären har vi inte kollat upp några recept, haha. Men så småningom kanske. Vi gillar båda vegetarisk mat (jag väljer ofta vegetariskt på lunchrestaurangerna) men vår erfarenhet av att laga vegetariskt stannar vid pasta och soppa, så det är det jag skulle vilja utveckla lite ;)
SvaraRaderaHär har ni som sagt ett bra tillfälle att testa vegetariskt.
Radera