Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 20 januari 2017

Glädje och Lycka

Liv och morfar.
Igår fick jag uppleva en av de mest fantastiska dagarna i mitt liv. Liv kom på besök med mamma Sara och pappa Per och jag fick för första gången ikläda mig morfarskostymen. Liv som igår var 14 dagar gammal. Liv som föddes en dryg månad för tidigt. Så liten, så skör, men ack så underbar!

Det var en obeskrivlig känsla när jag med benäget bistånd av Sara kunde hålla henne i min famn och känna hur hennes lilla väsen bara fyllde mitt hjärta med kärlek. Liv, så full av liv! Liv, Tack för att jag får vara din morfar!

16 kommentarer:

 1. Åh, en så vacker och klassisk bild!

  SvaraRadera
 2. Den glädje och den lycka ditt inlägg förmedlar känns ända hit till Sarawak/Borneo. Vilken helt fantastisk upplevelse och känsla det måste vara att få hålla lilla Liv i sin famn. Grattis till att ha blivit morfar Steve ! En värdefull gåva som säkerligen kommer att ge många glädjestunder framöver 🌹😊

  SvaraRadera
 3. Det är ytterst sällan jag blir rörd, men när jag ser den här bilden så får jag jag faktiskt en tår i ögonen. Bilden är klassisk som Emma skriver, men dina ord berör betydligt mer. Liv gick rakt in i ditt liv om jag får siga så.

  PS. Å rätt hade jag också! Klart du klarade att hålla i henne. Med eller utan hjälp spelar ingen roll. Å jag slår (nästan) vad om att du gav Liv en puss också. DS:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nog gick Liv rakt in i mitt liv allt. Jag lever länge på att jag kunde hålla henne i min famn.
   Jag var försiktig med pussandet även om det var lockande. Jag vill vara försiktig så att jag inte överför nåt skadligt till henne. Tids nog får jag ge henne riktiga morfarspussar.

   Radera
 4. Du blev mitt hjärta fyllt av värme! Underbart att läsa om din kärlek till lilla Liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Härligt att kunna fylla någon annans hjärta med värme.

   Radera
 5. Grattis! Vilken berörande bild. Och vilket vackert namn. Jag längtar lite efter det här men får nöja mig med en hundvalp så länge.
  Tack för din kommentar och det var extra roligt att höra att ni också gillar malabarspenat.
  Fortsatt trevlig helg.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas att oxå din längtan "bär frukt". Ditt tips om malabarspenat är ett bra exempel på vad bloggvärlden kan erbjuda. Ännu en gång, tack för tipset!
   Ha de gott!

   Radera
 6. Åh vad härligt! Vilken fin bild som ger en massa kärlek och glädje! Ha det fint!

  SvaraRadera
 7. Grattis! Så vackert och mysigt på en och samma gång!

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt! Grattis igen! Och vilken underbar bild...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! De här är verkligen en "måbrabild".

   Radera