Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 6 januari 2017

Skollov


Så snart det är skollov så är alltid Erik och Alice hos oss några dagar. Oavsett årstid så blir det jobb med Farmor i trädgården. Den här gången blev det till att städa i trädgården och elda upp diverse skräp.
Erik och Alice hjälper Farmor vid eldningstunnan.
Erik och Alice samarbetar.
Farmor kommer med mera skräp att elda.16 kommentarer:

 1. Det där är verkligen ett nyttigt lovjobb! :) Att vara ute och göra nytta och dessutom känna sig uppskaddad! Toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bättre att vara med på jobb som behöver göras ä'n att försöka hitta på sysslor hela tiden. Dessutom kul att dom gillar det.

   Radera
 2. Är det fjolårets bilder? Om inte - grattis till så här lite snö. Blir riktigt avis. Kul att barnbarnen gillar att vara ute med D och vill hjälpa till. Det ska böjas i tid, helt klart:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fjolårets? Nej, inget "fusk" här inte. Bilderna är från i tisdags, nu ser det helt annorlunda ut. Dom tycker verkligen om att hjälpa till när dom är hos oss.

   Radera
 3. Full aktivitet därute och säkerligen uppskattat av alla både när det gäller samvaro och arbete. Måste kännas roligt att Erik och Alice kommer över och bor hos er några dagar. Ser att det är snö hos dig nu, fast kanske inte så mycket till snö, ser mer ut som frost :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid kul när dom kommer och att dom faktiskt vill hit när dom har lov. Bilderna är från i tisdags, nu har vi rejält med snö som du kanske såg i gårdagens inlägg.

   Radera
 4. Oj, så mysigt för farmor att få hjälp och så härligt att få hjälpa till! :)

  SvaraRadera
 5. Ja, här kan vi tala om win-win-situation.

  SvaraRadera
 6. Vi är på rätt sida Thailand. Rayongområdet. Vi har haft lite moln och en kortare regnskur än så länge. :) Vi registrerades när vi kom in i Thailand och sedan vill dom ha adressen en gång till! Dom ÄLSKAR papper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att ni är på rätt sida. ÄLSKAR man papper så måste man så klart se till att hålla pappersflödet igång.

   Radera
 7. Hej och tusen tack för Gott Nytt År hälsningen på min gamla blogg!
  Mycket uppskattat, så klart-
  Jag önskar dig också en riktigt god fortsättning på det här året. Jag har inte hunnit läsa hur du har haft det under det senaste men jag ska ta mig en titt! Och jag hoppas att allting är under kontroll.
  Nu snöar det hos oss så då är i alla fall jag glad!
  hej från
  Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra från dig. Vinter har nu anlänt för att stanna som det verkar. Här rullar tillvaron på och vi har det bra på Getingstorp.
   Hoppas att ni oxå har det bra i Snäckskalsdalen. God fortsättning!

   Radera
 8. Perfekt för D att få kvalificerad hjälp! Och barnen ska minsann lära sig det viktiga här i livet. Perfekt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det bra på alla sätt.

   Radera
 9. Härligt med lite snö och vilket bra lovjobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den härt typen av skollovsaktiviteter tror jag att barn mår bra av.

   Radera