Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 15 januari 2017

Hemkomst

Som jag skrev i gårdagens inlägg så fick Liv åka hem på permis i helgen. Allt har gått jättebra och hon går upp i vikt. När Sara och Per åkte in till sjukhuset i förmiddags för kontroll så utföll allt så bra så att dom nu definitivt fått flytta hem. Underbart!
Väl påpälsad var Liv när hon åkte 
hem på permis i fredags.

12 kommentarer:

 1. Vilken liten nalle! Säker på att det är en bebis där under allt? Minns dock att sonen var lika väl inbyltad när vi efter fem dagar äntligen fick lämna sjukhuset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett riktigt litet "guldpaket". Du vet hur det känns m a o.

   Radera
 2. Men så söt! Rätt klädd för klimatet! :)

  SvaraRadera
 3. Gud sååååååååå söt Liv är och påpälsad till max. Overallen är riktigt läcker och den får hon nog ha några månader tills hon har vuxit in i den. Bra där!
  Kul att familjen har fått komma hem nu så att det "riktiga" vardagslivet kan börja. Önskar familjen all lycka i världen:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Hon är riktigt liten så de första kläder som är köpta är alltför stora. Därför blir det nu till att hitta prematurkläder. Utbudet verkar dock väldigt begränsat. Men, vi löser det oxå.

   Radera
 4. Lilla gumman så fin hon är under alla kläder. Dom växer så snabbt att kläderna snart är för små. Vi hade en liten prematur (13 år idag) Jag minns att alla kläder var så stora, men en månad senare var dom lagom. Visserligen minsta storlek, men i alla fall! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utan att ha någon egen erfarenhet så har jag ändå förstått att dom små liven växer fort.

   Radera
 5. Jag är helt övertygad att någonstans under alla tyger befinner sig ett av världens alla underverk! Så härligt att få komma hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt och i morgon ska jag få träffa underverket.

   Radera
 6. Kan ju inte låta bli att kika in här igen med tanke på den fantastiska och så fina lilla nykomlingen. Är verkligen sååå glad för din skull som får ta del av allt detta. Helt klart ett betydande inslag i vardagen och så spännande. Har inte heller några barn, min man har fyra från ett tidigare äktenskap men de var vuxna när maken och jag träffades år 1990 :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fantastisk "gåva". Det känns som en riktig bonus så här på ålderns höst.

   Radera