Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 16 januari 2017

Väntan

Du som återkommande läser min blogg kan antagligen ana vad rubriken syftar på. Jag väntar så klart på att få träffa Liv och i morgon blir det av. Då kommer hon förbi med mamma Sara och pappa Per för att för första gången träffa morfar. Mormor träffade hon redan igår då hon åkte hem till Liv på besök.
Den här dressen blir min
första present till Liv.18 kommentarer:

 1. Förstår att du längtar! Ser redan bilden på näthinnan då du håller Liv och ger henne en försiktig och varm puss på pannan. Hoppas att du kommer visa bilder från ert möte - om det inte är för privat vill säga.

  Outfiten är hur söt som helst - förutom den "icke könsneutrala" färgen rosa. Visst är det konstigt att man fortfarande köper rosa till tjejer och blått till killar. Tror att även om man ville köpa alternativa färger så finns dom inte ens i affären/på nätet. Vet såklart inte säkert, men det är en kvalificerad gissning...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl se om jag vågar hålla henne nu så liten som hon är. Jag har ju bara en arm dessutom.

   Det här med olika färger för jejer och killar sitter djupt och utbudet gör heller inget för att ändra på detta.

   Radera
  2. Klart du vågar hålla Liv med din friska arm!!!! Det ser jag framemot att se på bloggen. Obama sa för åtta år sedan "We can". Just det- "You can". Å för bloggfoder "kan man alltid":-)

   Radera
  3. Säkerheten i första hand, inget risktagande för bloggfoder. Det viktigaste är att jag får se och träffa Liv. Att vi får en första kontakt.

   Radera
 2. Men ååååå. Jag förstår att du längtar. Nu blir det kvalitetstid. Grattis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, nu väntar härliga tider.

   Radera
 3. Vilken fin dress! Senast vi köpte barnkläder (till kompisars relativt nyfödda dotter) bestämde jag innan att vi INTE skulle köpa rosa. Sedan blev det rosa ändå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker rosa är helt ok till tjejer så för min del blev det bra. Men, den som vill ha nån annan tjejfärg har det inte helt lätt.

   Radera
 4. Men åhh.. vad spännnade och en så jättesöt dress till den lilla nykomlingen. Tycker rosa är riktigt fin och lite charmigt att blått ska vara för pojkar, så länge det inte går till överdrift ;-)

  Har ju missat en hel del av vad som hänt här och min tid vid datorn är ännu väldigt begränsad men tids nog är vi hemma igen och då blir också förhoppningsvis allt som vanligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det spännande.
   Förstår att du lägger begränsat med tid vid datorn då det finns viktigare sysslor att sköta just nu.

   Radera
 5. Så mysigt! Förstår att det är något att se fram emot, att få "snoza lite" på denna nya lilla tjej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,vi får väl börja med att "snoza" på varandra.

   Radera
 6. Vilken lycka. Det är underbart att träffa ett litet mirakel för första gången! Dom doftar så gott! Morfars hjärta kommer att smälta som smör i solsken

  SvaraRadera
  Svar
  1. Morfars hjärta har redan smält.

   Radera
 7. Kläderna är jättefina! Riktigt söta! Vid det här laget har du säkert redan träffat det lilla Livet som kommer att vara ett minne för resten av ditt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första träffen blev uppskjuten då Liv inte sovit natten som gick, men om nån dag så bokar vi säkert in en ny träff.

   Radera
 8. Såg ditt svar till Emma. Jo då, lilla Liv kommer nog att diktera föräldrarnas liv ett br tag framöver. Sorry Steve att säga det, men jag är sååååååå himla glad att jag valde bort att få barn. Ja, det gjorde du ju på ett och annat sätt uppenbarligen också efterom du inte några egna barn du heller. Jo, jag vet att jag är konstig och (kanske) elak, men att jag njuter bara av friheten jag har haft i mitt liv. Oooops - du kommer nog att "mörda mig" snart. Men imorgon lägger jag upp ett inlägg som kommer att intressera dig - tror jag jag iaf;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej du, inte kommer jag att "mörda dig". Det ska väl ändå stå oss människor fritt att göra de val vi vill här i livet. Och inte tror jag att du är elak, men lite konstig är du allt. Men, då i en spännande och intresseväckande tappning.
   Vad ska du skriva om i morgon tro? Gräsklippning? Surströmming? eller kanske fotboll? Jag får väl ge mig till tåls.

   Radera