Fredagsmiddag förbereds. |
Pasta med svartkål och svamp. |
Under det gröna täcket döljer sig pasta med oliver och Pecorino. |
Het smördegspirog. Hettan från rikligt med chili. |
En fräsch sallad därtill |
och en kall sås. |
Fredagsmiddag förbereds. |
Pasta med svartkål och svamp. |
Under det gröna täcket döljer sig pasta med oliver och Pecorino. |
Het smördegspirog. Hettan från rikligt med chili. |
En fräsch sallad därtill |
och en kall sås. |
Gu så gott det ser ut!
SvaraRaderaSmördegspirogen, vad är den fylld med?
Pirogen var fylld med quornfärs och hettan skapades med rätt mycket chili.
RaderaSå mycket gott!!!
SvaraRaderaMums! Så har jag det.
RaderaMums!!! Svartkål visste jag inte ens att den fanns. Svartrötter har jag ätit, men aldrig kålen. Hur smakar den? Som grönkål eller?!
SvaraRaderaNi verkar också har gått över drån Parmesan till Pecorino. Så mycket godare och mera smakrik än Parmesan tycker jag.
Smördegspriogen däremot är "överkurs. Har aldrig lyckats med smördeg i någon form. Synd egentligen för der är ju så gott.
Ja, hur smakade svartkålen? Lite som grönkål, men svart.
RaderaParmesan vs Pecorino? Visst är Parmesan övervärderad.
Försök igen med smördeg.
Svartkål, vad är det? Vi äter väldigt sällan pasta, men igår blev det pasta till grytan eftersom riset var slut ;) Pirog kan vara gott! Har aldrig lagat själv...
SvaraRaderaJa, vad är svartkål frågade oxå jag när D presenterade rätten. Det är visst en korsning mellan savoykål och grönkål. Alltid kul att prova något nytt. Den heta smördegspirogen, välkryddad med chili var en höjdare. Dags att prova att laga piroger kanske.
RaderaMen hjälp nu känner jag vad hungrig jag är ! Pasta äter vi alldeles för sällan, det går ju faktiskt att variera i det oändliga. Smördegspirogen med chili... Undrar vad vi ska äta till middag ?
SvaraRaderaPasta eller smördegspirog kanske. Smaklig måltid vad det nu blir!
Radera