Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 6 maj 2017

Ännu en premiär.

Fredag igår och dags för veckans pasta på Getingstorp. Fetaosttoppad pasta med citron och kronärtskockor bjöd D . Dessutom blev det uteätarpremiär då middagen intogs på uteplatsen bredvid glasverandan.


Uteätarpremiär.

Oj, så gräset växer.

Osborne är så klart med.
Liksom Sigge på husses elmoppe.


Fetaosttoppad pasta med citron 
och kronärtskockor

Grönska på gång.
https://stevereflekterar.blogspot.se/2017/05/dubbla-premiarer.html

10 kommentarer:

 1. Gröna björkar och middag utomhus - nu är det verkligen vår! (och om nu SMHI får rätt och vädret sommar att ändras drastiskt de kommande dagarna får vi väl suga på helgen som gick tills värmen kommer tillbaka)

  SvaraRadera
 2. Det gäller att ta vara på de tillfällen som bjuds.

  SvaraRadera
 3. Sigge njuter av rumpvärmen, ser jag! Typiskt katter.

  SvaraRadera
 4. Ja, katter är livsnjutare. Kanske därför jag är "kattmänniska".

  SvaraRadera
 5. Mums för maten och toppen att ni kunde äta ute och inte i växthuset - då måste det ju vara varmt - med Sverigemått mätt alltså.

  Grönskan är härligt att se - även den typiskt för Sverige. Här är det nästan "sommarbrunt" vid det här läget, trots att det varit en kylig vår upp till för fem dagar sedan.

  Gillar Sigges coola attityd;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är sommargrönskan härlig.

   Sigge är en cool kille, familjens coolaste.

   Radera
 6. Här kommer den ena premiären efter den andra. Uteätarpremiär låter helt underbart, redan ! Vi brukar börja sitta ute och äta på terrassen någongång i juni. Kanske för att vi äter sent men det finns ju tröjor och kallare än 16+ blir det inte ens på nätterna nu. Dags att tänka om kanske för när vi väl börjat sitta ute så är det svårt att sluta. Ser väldigt fint och ombonat ut i er lilla hörna med plats för många. Visst är det skönt när naturen vaknar och den långa sommaren står för dörren. Vår bästa tid är nu..

  SvaraRadera
  Svar
  1. I vår situation så försöker vi suga vi på alla karameller. Och så klart tar vi vår underbara natur till hjälp.

   Så rätt du har. Vår bästa tid är nu.

   Radera
 7. Ja, nu går det fort med grönskan. Just nu får vi lite regn så en växtexplosion är att vänta! Grattis till oss som får uppleva detta varje år! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är vi lyckligt lottade.

   Radera