Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 17 maj 2017

Syttende mai

Den här dagen minns jag alltid med
blå himmel och sol.
Så har ett år passerat igen och visaren pekar på 67. Lite firande blir det säkert idag då jag vet att D förberett nåt läckert att äta. Om måltiden intas i växthuset återstår att se eftersom termometern  knappt når upp till tvåsiffrigt idag. Så bra då att det riktiga firandet är planerat till på lördag då barn och barnbarn kommer på grekisk födelsedagslunch. På lördag då termometern dessutom väntas stiga till 25.


Men, visst är det vackert även med det skirt gröna.

12 kommentarer:

 1. Stort grattis på födelsedagen ! Hipp hipp hurra :-) Ja, visst är det vackert med skir grönska och visst är det härligt att hela långa sommaren bara ligger och väntar med sina oskrivna blad. Hoppas du får en riktigt bra dag, på din dag.

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du! Jag har precis avslutat en fantastisk champagnefrukost som D bjudit på så dagen har börjat på det allra bästa sätt.

  SvaraRadera
 3. Hipp hipp hurra!!! Stort grattis! Champagnefrukost?? Nu gav du mit en idé som jag ska framföra till "någon" här hemma ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Bra att du fick en idé, den blir säkert uppskattad.

   Radera
 4. Ett JÄTTESTORT GRATTIS på din födelsedag!

  SvaraRadera
 5. Ett varmt grattis på födelsedagen! Det låter som att du blir firad på D-sätt, dvs med alla tillbehör och med mer än bara det lilla extra.

  Ha en riktigt underbar dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! D ser till att jag blir ordentligt firad så jag kommer garanterat att få en så underbar dag som du önskar mig!

   Radera
 6. Grattis på din dag! Lite lyxigt att bli firad i flera dagar och grekiskt låter underbart. Det kanske till och med blir för varmt att sitta i växthuset.
  Otroligt så tjockt och grönt gräs. Neongrönt. Har du börjat klippa än eller hur går det i år?
  Hipp, hipp, hurra!
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag har firat ordentligt dag även om det inte blev i växthuset.
   Det där med klippningen klarar jag inte i år som du kan se av gårdagens inlägg. Men, jag är nöjd ändå.

   Radera
 7. Grattade ju redan igår - just ifall att jag skulle glömma din födelsedag. Som tur är la du upp ett inlägg som ppminde mig:-)

  Allt gott till dig Steve. Hoppas de kommande 365 dagarna blir som du önskar dig och att du firas rejält kommande helgt med utlovade 25 grader:-)

  Kram:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort Tack för dina vänliga ord. Idag kommer visst värmen även här så det ser ut som att de utlovade 25 kommer att infrias till lördagsfirandet.

   Radera