Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 20 juni 2017

Bara vanlig vardagSommar på Getingstorp.
Just nu skriker det sommar vart än jag vänder blicken. Det är bara att njuta och glädjas över att få leva på denna plats på jorden. Så känner i alla fall jag. Starka känslor för något som egentligen bara är vanlig vardag. Men, vanlig vardag kan oxå vara värt att glädjas åt.


Nyklippt inför Midsommar.

Lika välklippt som när jag själv ombesörjde
 denna syssla.

Snart blommar lavendeln längs jordkällarens tak.
En stor tomt ger möjligheter att skapa
nya matplatser.Osborne och Sigge som alltid i närheten.
Sigge lånar gärna korgen när matte packat ur.
D i en ovanligt vilsam position.6 kommentarer:

 1. Vardagsrikedom, Steve! Vardagsrikedom på högsta nivå. Härligt att få se D stanna upp också och njuta av allt hon skapar, att bara stå där och vara snygg!
  Och Sigge! Vad jag saknar att ha en klappbar katt. Underbart att de alltid ska hitta något att nästla sig in i, en korg eller ett hjärta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk att jag oxå blev rik på gamla dar. Jag mår extra bra när jag nån gång få se D stanna upp en stund.

   Jag förstår att du kan längta efter en katt att "gosa" med vilket kanske inte är aktuellt med era spanska kissar. Sigge är inte heller nån knäkatt, men han vill alltid vara där vi är, nära oss och i våra hjärtan har han tagit stor plats.

   Radera
 2. Vilken mysig liten plats Sigge har hittat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sigge hittar alltid nån speciell plats.

   Radera
 3. Här håller jag helt med dig - vanliga vardagar med sådant väder som på dina bilder har vi inte så många av i Sverige. Å då är det lyx oavsett dag, med andra ord då ska man njuta fullt ut och ladda batterierna. Å det är precis det du/ni gör!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker njuta så mycket det bara går även om jag noterat att även njutningsförmågan avtar med åren. Det är lätt att säga hur man ska tänka för att kunna njuta och ta till vara på allt positivt i tillvaron, men inte alltid lika lätt att ta sig förbi alla hinder på vägen. Batterierna laddar ur fortare än jag hinner ladda upp dem.

   Radera