Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 18 augusti 2017

Finbesök igen

Igår var Liv på besök igen, utan vare sig mamma eller pappa då mormor hämtade henne. Hon verkar gilla att vara på Getingstorp med mormor och morfar. Det är ju perfekt för alla när mamma och pappa kan behöva lite egentid.

Det har blivit min huvuduppgift att ge Liv mat och det är ju rätt tacksamt eftersom hon verkligen gillar mat. Det borde innebära att jag ligger rätt bra till hos henne även om vi inte kan göra så mycket annat tillsammans.

Liv och mormor myser i trädgården.


Det är mysigt på Getingstorp tycker Liv.

Nu börjar det bli dags för lunch.

För Liv öppnas alla dörrar.

Sigge går ut när Liv kommer.

Närmare den efterlängtade lunchen.

Livs Getingstorpsstol är på plats.

Blir det nåt käk morfar? Jag är hungrig nu!
Efter lunch och en tupplur blev det bad
med mormor.


10 kommentarer:

 1. Härligt! Vet du, du kommer kunna göra mer saker med Liv än du tror! Barn anpassar sig så och hittar på lösningar efter hur situationen är. Det viktiga är att bara vara glad och positiv, tror jag. Då kommer hon själv sedan att komma med saker som hon vill visa dig, hon kommer visa dig hur man ska göra med dem och vad de kan göra osv. Ni kommer att kunna sitta och rita tillsammans, hon i sin stol och du i din, varsin krita i handen!

  Sigge! Klockrent! Känner igen det där så väl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt om att Liv och jag säkert kommer att göra mera saker tillsammans för jag kan ju ändå en massa även om min rörlighet är begränsad. Läsa, rita, samtala etc.

   Sigge känner sig nog lite sidsteppad när Liv är här och får all uppmärksamhet och då väljer han att gå ut i stället. Klokt val.

   Radera
 2. Liv är för söt bara!!! Har en känsla av att hon är en riktigt tuffing - av bilderna att döma alltså. Sedan gladde jag mig åt den fina färgen på badbaljan också, samt att Liv inte har nå't rosa på sig;-)

  Bilden på Sigge är en höjdare - man ser nästan "indignationen" i hans gång nedför trappan;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liv blir nog en riktig tuffing, som mormor. "Badbaljan" heter Bumbo.

   Visst utstrålar Sigge värdighet när han går nerför trappan.

   Radera
 3. lycka för både liten och stor! Dom växer fort dom där små!

  SvaraRadera
 4. Nog är det lycka allt. Det är härligt att hänga med i hennes utveckling.

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder Steve! Och Sigge visar vad han tycker, katter har mycket bestämda åsikter och låter sig inte charmas i första taget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Liv är ett riktigt charmtroll, men det biter inte på Sigge.

   Radera
 6. Underbara bilder på fina Liv! Kan tro att det är stor glädje de stunder hon får vara hos er på Getingstorp, ömsesidig sådan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas på många ömsesidigt sköna stunder tillsammans.

   Radera