Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 3 augusti 2017

Klätterhjälp

Som du säkert noterat så älskar jag honungsrosen och dess kamp uppför det gamla äppelträdet. När den inte riktigt orkar med klättringen så hjälper D till som du ser här nedan.
I s f att hämta stege lånade D min moppe 
för att  hjälpa honungsrosen på dess väg
uppför det gamla äppelträdet.

8 kommentarer:

 1. Ojoj! Det ser lite farligt ut. Man tager vad man haver, även när man klättrar :)

  SvaraRadera
 2. Mera roligt än farligt tror jag hon tyckte.

  SvaraRadera
 3. Vilken härligt Gladbild!! Hon riktigt sprudlar av energi och glädje din fina D.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker precis som du.

  SvaraRadera
 5. Perfekt, hur stadigt som helst och D ser mer ut som att hon skulle breda ut vingarna och flyga ned efter att jobbet är avklarat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst ser hon flygfärdig ut.

   Radera
 6. Hahaha! D ser ut som hon ville flyga iväg. Lite Batman över D med det utbredda vingarna:-) Love it!!!

  PS. Tyckte synd om Österrike att de missade straffen i första halvlek. Vilken sopa som domare!
  Hollands 3-0 mot England sved en aning. Men laget var helt klart bättre. Å med det publikstödet lär Danmark bli en munsbit för Holland.
  Underbart att se hur damfotbollen går framåt hela tiden tycker jag. Båda matcherna var nästan i klass med herrmatcher. Tuffa närkamper som man annars sällan ser i damfotbollen.

  Å för mig är fortfarande den österrikiska målvakten den bästa i turneringen, även om den danska målisen tog två straffar. Hollands målvakt var också av det "moderna stuket", vilket man inte kan säga om de engelska målvakterna om du förstår var jag menar. DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Apropå Batman så räddade D en fladdermusunge häromkvällen. Hon beskrev den som sååå söt. En söt fladdermus? Den hade nog ramlat ut ur sitt bo. På morgonen var den borta så den repade nog mod efter D:s insats och klarade sig vidare i livet.

   PS Jag såg bara slutet av Danmarksmatchen så den där usla domarinsatsen såg jag inget av. Med tanke på Österrikes usla straffsparksinsatser så blev det rätt vinnare, men Danmark får det svårt mot hemmalaget som verkligen imponerar. Tänk att England alltid viker ner sig när det gäller.
   Den här turneringen tycker jag är ett riktigt lyft för damfotbollen. Det bör bli en mycket sevärd final.

   Östersund vidare i EL, AIK utslaget. Heja Norrland!

   Radera