Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 5 september 2017

Skogspromenad

Några skogspromenader blir det av förklarliga skäl inte för mig, men det hindrar inte D och Osborne från att ta en förmiddagstur. Förhoppningar om att hitta kantareller fanns förstås, men dom kom på skam. Det var soprent, inte en enda svamp förutom snyggingen på bild här nedan.
Inte ätbar, men ändå vacker.


Om några veckor kanske det
finns lingon att plocka.

Osborne tycker att skogen
är spännande.

Blöt och rufsig blir jag, men jag
duschar när jag kommer hem.

Matte kom oxå med på bild.

Fikapaus.

10 kommentarer:

 1. Den där bilden på flygsvampen, så snyggt. Tänk så naturen kan arrangera! Eller har D haft ett finger med i spelet? :D

  SvaraRadera
 2. Nej, det här har naturen skött helt på egen hand.

  SvaraRadera
 3. Flugsvampar är verkligen vackra! Det kanske är tur att de inte är ätliga så de får stå kvar och pryda skogen med sin skönhet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen åter!
   Även den giftige har uppenbarligen en plats / uppgift att fylla.

   Radera
 4. Har du tänkt på det att de vackraste svamparna alltid är giftiga? Konstigt egentligen, det borde ju vara tvärtom tycker jag.
  Tre härliga bilder på dina två älsklingar:-) Ozzy börjar bli långhårig ser jag, men det klär honom. Sista "groupien" är helt underbar och gav mig ett gott skratt:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så då är alla fula svampar ätliga. Men, det kanske inte är så enkelt. Visst har jag härliga Älsklingar. Osborne får en lite tuffare framtoning när han är lite långhårig. Han ska till frissan igen om två månader.

   Radera
 5. Vackert, vackert men farligt farligt! Likadant med vissa giftiga djur! Man får äta det vackra med ögat! :)

  SvaraRadera