Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 3 oktober 2017

Natti natti!

Äntligen! sade D i morse. Ja, äntligen är det väder så att hon kan vara ute och fortsätta med att natta trädgården för säsongen. Det är rätt omfattande insatser som krävs innan allt är borttaget, rengjort och undanställt.
Höstarbetet i trädgården är väl inte lika lustfyllt som vårens dito, men ändå inte mindre viktigt.
D i färd med att natta trädgården.
Elbilen är bra att ha när krukor ska transporteras.
Osborne är förstås med och skymtar framför bilen.
När det blåser tar han skydd i växthuset.


6 kommentarer:

 1. Det var mycket sallat som åkte i komposten!

  Det där är rätt trist jobb men man känner sig duktig när det är gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns ju inte vettigt att trycka i sig allt bara för sakens skull. Det som åker i komposten bäddar ändå för nästa års skörd. Och visst känns det bra när jobbet är gjort. Även för mig som bara tittar på.

   Radera
 2. Härligt att se D som står upp och är i full fart igen:-) Trädgårdsarbete har aldrig varit min grej trots eller på grund av att jag är uppväxt på landet med en stor trädgård. Min mamma däremot älskade att påta både i sina blomsterrabatter och i "trädgårdslandet". Min pappa och jag däremot nöjde oss med att vara åskådare;-) Alla är vi olika...

  SvaraRadera
  Svar
  1. D är sitt vanliga jag igen och då händer det ju en hel del som bekant. Jag är oxå åskådare numera, men skulle mycket hellre vara delaktig i trädgårdsarbetet. Men,man får inte alltid som man vill.

   Radera
 3. Har faktiskt inte tänkt på hur mycket jobb det egentligen är när man ska stänga inför kommande årstid. På våren är det ju så glädjefyllt. Fast jag har ju aldrig haft en riktig trädgård som ni har, som vårdas som ett litet smycke vilket medför många glädestunder och, till synes, ganska så mycket arbete.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det väl härligt när mycket arbete och mycket glädje kan gå hand i hand.

   Radera