Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 4 oktober 2017

Morgontankar

Eftersom jag är tidigt uppe på mornarna så hinner jag med att avverka ett försvarligt gäng tankar innan det övriga huset vaknar. Små som stora tankar, somliga viktigare än andra.
En skymt av morgonsol där bortom trädtopparna 
räcker långt för att ge mig en bra start på dagen.

Ovant att tänka att Jeepen inte 
kommer att köras på 6 månader.

4 kommentarer:

 1. Tänk bara inte för mycket, för då får du rynkor;-)
  Sedan skulle jag nog parkera om Jeepen, så att du slipper se den från ditt fönster. För just nu är det ju faktiskt en deprimerande syn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några extra rynkor kan jag stå ut med. Vi försöker se positivt på framtiden oavsett vad den nu bjuder. Fakta, vad det nu blir, måste ju hanteras och inte förnekas. Vi gör säkert nåt bra av detta oxå.

   Radera
 2. Jag måste nog hålla med BP där. Eller måste och måste, låter som tvång ... Visst är det bra att emellanåt se krasst och nytert på livet och hur det ter sig men man behöver inte alltid vara där och peta i det som irriterar eller som just nu är ett sår. Sår blir lätt infekterade då.

  Rynkor, då tänker jag alltid på den - vem det nu var, därom tvistas - att "Skrattrynkor? Så roligt har jag väl inte haft det!".

  Men sedan gäller det ju att inse att jovisst har man haft det kul! Rynkorna i pannan är inte för att man besvärat rynkat ihop ögonbrynen utan för att man har kisat i den värmande och sköna solen! Rynkorna kring munnen är faktiskt inte för att jag dragit mungiporna nedåt (det är bara tyngdkraft!) utan de har töjts lite varje gång jag skrattat. Och jag är supervig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket tänkvärt du bjuder på här. Särskilt bra att veta att du gärna skrattar och är supervig.

   Radera