Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 28 oktober 2017

Visst är det bra.......

D har alltid veckohandlat till oss, men då detta nu inte längre är möjligt så har vi fått hitta andra lösningar. D har alltid handlat på Willys i Marieberg och  gillar både utbudet och butiken så därför ville hon helst fortsätta handla där även om hon nu inte kan ta bilen och åka dit. 

Och se, det gick att lösa på ett smidigt sätt. D handlar helt enkelt över internet. Varorna packas och finns för avhämtning den dag D önskat. Hur smidigt som helst.  Visst är det bra med e-handel.

Hur fick vi då hem varorna? Jo, Marcus har lovat bistå oss med denna tjänst så länge vi behöver, så igår kväll vid 19-tiden levererades våra beställda varor till Getingstorp.  Visst är det bra med snälla och omtänksamma barn.
Sen middag igår. Bakad potatis med 
supergod  vegetarisk baconröra och 
rikligt med grönt.
8 kommentarer:

 1. Vad bra! Men kan man inte få hemkörning då? Eller är det bara i större städer man får det? (De flesta av våra grannar verkar göra så och vi har övervägt det.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hemkörning finns i viss omfattning, men har inte nått hit ut på landet ännu. Men, när vi flyttat till Örebro så kan vi nog köpa den tjänsten oxå.

   Radera
 2. Visst är det bra med hjälpsamma och omtänksamma barn! Det är ni väl värda. Annars har ju Willys även hemleverans, åtminstone här i 08.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 08-området ligger förstås lite före så vi får förlita oss på barnen tillsvidare. När vi flyttat in till Örebro så finns nog oxå hemkörningsmöjligheten.

   Radera
 3. Bra med snälla barn :) En stor eloge till Marcus :) Men du!!! Kan du fråga om receptet på baconröran ;)

  www.nacka144.se

  SvaraRadera
 4. Här kommer länken till receptet : http://kryddburken.se/?s=bakad+potatis.
  D hade bytt ut bacon mot sojabacon då vi äter vegetariskt. Smaklig spis!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket! Måste prova detta 👍

  SvaraRadera